Sokoko
m................3
• 2013-08-27, 12:48
Podobno w posiłkach od sokołowa jest tak mało mięsa, że muzułmanie zezwolili na jedzenie sokołowskiej wieprzowiny.
muzułmanów nikt nie lubi
M................7
2013-08-27, 13:18
Nudna jest ta moda na jechanie po sokolowie,ciekawe co bedzie nastepne popularne w internetach :/
marcinc53 napisał/a:
muzułmanów nikt nie lubi
Muzułmanie są jak poniedziałki... nikt ich nie lubi
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
L................n
2013-08-27, 13:48
Teraz wszystkie parówki to zaczynają być na prawdę boskie! Tylko bóg wie co do końca w nich jest jest
Już można się śmiać?
podpis użytkownika
Byłeś w ZOMO, byłeś w ORMO, teraz jesteś za platformą.
m................m
2013-08-27, 14:25
Jak kogoś nie stać na produkty firmy Sokołów, to nic dziwnego, że hejtuje.
P................ł
2013-08-27, 14:29
Swoją drogą, zachęcam do bojkotu tej gównianej firmy.
P................e
2013-08-27, 16:03
A ja czekam na tą karę dla tego siemankopedała, po c🤬j to wrzucał na oficjalny profil Sokołowa? Niech teraz płaci kare
Pozew do sądu za 3...2...1...
jacy co po niektórzy wy k🤬a jesteście głupi i tępi, już myślałem że tego bezmózgiego motłochu nie będzie chociaż zna sadolu, ale k🤬a sie przeliczyłem. już k🤬a e-bojówki korwinistyczne zaatakowały fanpage sokołowa.
ja p🤬le no ręce opadają. k🤬a tatar 88% wołowiny, parówki 93% mięsa z kurcząt (nie MOMu), a j🤬e pajace mówią że mięsa nie ma. k🤬a jeden z lepszych producentów mięs na rynku, wyśmiał go jakiś upośledzony pan siemanko, a za nim poszedł tłum gołębi z gdzie jest nemo.
firma latami pracuje na wizerunek, nie mieli żadnej akcji a gimbole się mszczą bo znów jakaś "korpo chce udupić człowieczka", tylko że 150 tys które ma za karę zapłacić jest po pierwsze dla nauczki że nie wolno bezpodstawnie nikogo oczerniać a po wtóre, ma być nie dla sokołowa a na fundację anny dymnej.
k🤬a WINCYJ MÓZGU używajcie zamiast bezmózgo powtarzać zasłyszane bzdury.
@kapral
K🤬a sam zryj wincyj sokolowskiego gowna ktore swieci w ciemnosciach.
I chodzi mi o tatara wiec sie zastanow, niepowinni go sadzic tylko przeprosic ze taka c🤬jnie zapakowali w plastik i dali do sprzedazy. Jak wiecznie bedziemy cicho to niedlugo zamiast miesa beda same emulatory pakowane chermetycznie.
Jadłem dziś kanapki z wędlinkami z sokołowa i pomidorkiem na śniadanie. Dobre było!
edit
up
Cytat:
Jak wiecznie bedziemy cicho to niedlugo zamiast miesa beda same emulatory pakowane chermetycznie.
Tacy idioci jak ty powinni być cicho.
Swoją drogą czego spodziewają się ludzie kupujący TATARA w folii? Świeżej k🤬a krowy? Gratulacje
podpis użytkownika
Let's get ready to rumble!!!
6................6
2013-08-27, 16:54
Ile k🤬a Piotrusiowi zapłaciła konkurencja?
Zresztą temat o sokołowie już był. Tydzień k🤬a temu.