Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Strugi 2022-07-25, 19:11 20
Czemu zabrane prawko?
wydawało mi się, że hulajnoga tak samo jak rower - powinna być prowadzona k🤬a na przejściu, czyż nie? ;P

a dobra, widze, ona się wj🤬a na przejście, kiedy już byli na nim przechodnie
Zgłoś
Heliar 2022-07-25, 19:14 33
Polacy to pamiętliwy naród, dostał za potop.
Zgłoś
Puczysta 2022-07-25, 19:44 7
Strugi napisał/a:

Czemu zabrane prawko?
wydawało mi się, że hulajnoga tak samo jak rower - powinna być prowadzona k🤬a na przejściu, czyż nie? ;P
a dobra, widze, ona się wj🤬a na przejście, kiedy już byli na nim przechodnie

Co ty p🤬lisz?
Zgłoś
~Dostojny 2022-07-25, 19:47 2
A wcale nie jestem ciekawy co jest w Szwecji. Napewno same pedały i się k🤬a w dupę p🤬lą. Możecie mi opowiadać co tam jest. W dupie to mam i nie będę słuchał!

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
TrzyDwaJeden 2022-07-25, 20:11 13
KapejloneK napisał/a:

A wcale nie jestem ciekawy co jest w Szwecji. Napewno same pedały i się k🤬a w dupę p🤬lą. Możecie mi opowiadać co tam jest. W dupie to mam i nie będę słuchał!

Skocz sobie po schłodzonego tymbarka, albo wsadź łeb pod prysznic - słonko dzisiaj przygrzało, p🤬lisz bez ładu i składu....
Zgłoś
~Dostojny 2022-07-25, 20:20 9
TrzyDwaJeden napisał/a:

Skocz sobie po schłodzonego tymbarka, albo wsadź łeb pod prysznic - słonko dzisiaj przygrzało, p🤬lisz bez ładu i składu....

Wiem. Dzisiaj mi tak odp🤬liło, że postanowiłem wyjść z piwnicy i łaziłem kilka godzin po mieście. Przed dworcem stała taka zajebista dupa o ciemnej karnacji i kruczo czarnych kręconych włosach. W ręku miała jakąś teczkę. Kręciłem się obok niej i próbowałem powąchać jej włosy, ale się skapowała i powiedziała, że jak nie odejdę to zadzwoni na policję. No to c🤬j, poszedłem, teraz już jestem w domu.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Wiewór 2022-07-25, 21:04 4
Za co zabrali prawo jazdy?

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
MYKELE 2022-07-25, 21:07
Puczysta napisał/a:

Co ty p🤬lisz?

Przy rowerze zawsze wina rowerzysty jak się wjebie na przejście tak samo jest chyba przy hulajnodze.Co innego jak jest wyznaczony przejazd ddr

Puczysta napisał/a:

Co ty p🤬lisz?

Przy rowerze zawsze wina rowerzysty jak się wjebie na przejście tak samo jest chyba przy hulajnodze.Co innego jak jest wyznaczony przejazd ddr

Wiewór napisał/a:

Za co zabrali prawo jazdy?

Za nieogarnianie fury.Zwroc uwagę na światła stop nacisnęła hamulec jebneła i puściła kasując dalej
Zgłoś
Lexter 2022-07-25, 21:08 20
Ty hulajc🤬o czy tam huncfocie, zapamiętaj jedno.Jesli nie ma ścieżki rowerowej i znaku informującego o niej to masz obowiązek zejść z tego małego gówna na dwóch kółkach i grzecznie przeprowadzić pojazd przez przejście dla pieszych.

Dla ojca mimo iż idiota brawo za reakcje po uderzeniu
Zgłoś
banerr 2022-07-25, 21:14 1
Trafiła baba na babę. Za kółkiem sidziała c🤬a z ryjem w smarkfonie. Ta na hulajnodze też nie lepsza.
Ale fajnie się skończyło.
Zgłoś
Kici-Kici 2022-07-25, 21:28 1
nigdy nie zapomną wakacji w Polsce
Zgłoś
ZajętyPelikan 2022-07-25, 21:52 1
Lexter napisał/a:

Ty hulajc🤬o czy tam huncfocie, zapamiętaj jedno.Jesli nie ma ścieżki rowerowej i znaku informującego o niej to masz obowiązek zejść z tego małego gówna na dwóch kółkach i grzecznie przeprowadzić pojazd przez przejście dla pieszych.
Dla ojca mimo iż idiota brawo za reakcje po uderzeniu

Jakie brawo? pod sąd za niszczenie mienia. Niech ameba do siebie wyp🤬ala łamać lusterka
Zgłoś
jazeck 2022-07-25, 22:12
CHore, chulajnoga ma niby max 25kmph a nie 5, tak samo rowerzyści, totalny rozp🤬ol w tych przepisach.
Zgłoś
TrzyDwaJeden 2022-07-25, 22:41 2
300zł za jazdę hulajką w dwie osoby. Taniej byłoby wziąć taxi XD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie