jacek testuje mój sos własnej roboty

, sos na początku jest słodki to zasługa mango ale po chwili habanero wkracza do akcji,
habanero jest jedną z najmocniejszych papryk na świecie
film sie rozkręca tak samo jak papryczka
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Naprawde ostre żarcie zawsze piecze dwa razy...
konto usunięte
2012-10-27, 15:35
konto usunięte
2012-10-27, 16:08
przełknął sos od razu
Prawdziwie ostry sos pali dwa razy
konto usunięte
2012-10-27, 17:08
Prawdziwa papryka piecze dwa razy
nie wiem jak wam ale mi na takie coś pomaga mleko lub 50 wódy
A jutro z rana? Ogień z d*py
konto usunięte
2012-10-27, 19:25
jak byłem w Indiach, to murasy do ostrego żarcia podawały taki talerzyk a na nim gruboziarnisty cukier oraz nasiona kminu, należy to pogryźć - momentalnie likwiduje ostry smak w ustach, podejrzewam, że przytłumia kubki smakowe czy coś w tym stylu w każdym razie idealnie przynosiło ulgę.
konto usunięte
2012-10-27, 19:50
"dolne wary tak samo będą piekły"

dobry takścior
konto usunięte
2012-10-27, 20:01
Polecam ta stronke, zawsze z niej kupuje
scorchio.co.uk/
A co do uspokojenia bolu po papryczkach najlepsze, mleko-piwo-chleb. Od kiedy sosy sa robione na bazie z olejem lub oliwa z oliwek nie ma sensu picia wody itp tylko jest gorzej
konto usunięte
2012-10-27, 21:45
Jestem w posiadaniu papryczki o nazwie Naga jolokia która osiąga niemal milion jednostek w scali Scoville'a (skala ostrości) i powiem wam że wystarczy na prawdę odrobina do potrawy żeby pokazało pazury, a odnośnie porannego stolca to po dość systematycznym jedzeniu papryczki dupa się przyzwyczaja i efekt ciepłej kupy nie stanowi już problemu.
Polecam
Żanet Kaleta
konto usunięte
2012-10-28, 0:16
Habanero piecze dwa razy
Ludzie po obejrzeniu tego filmiku stwierdzam, że też tak zrobie z tym, że z typem w szkole między zajęciami.
Już znalazłem w necie JOLOKIA BHUT, żeby efekt był dobry ^^
Z tym, że mam pytanie czy da się gdzieś kupić papryczkę już wyhodowaną, a nie nasiona?
W sumie to im szybciej to nakręcimy tym lepiej ^^
konto usunięte
2012-10-28, 12:15
hmmm napisałem że to jedna z najmocniejszych papryk na świecie i tak jest według skali, papryk są setki odmian ale większość to pod gatunki albo szczepy papryk, które zliczają się do jednej rodziny (odmiany) z taką samą ostrością , za czym coś napiszecie to sprawcie co piszecie i ile w tym prawdy
ostrakuchnia.pl/content/view/54/44/