Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sosnowiec
Arkil • 2013-08-06, 17:52
- Co oznaczają dwie pierwsze litery w numerze rejestracyjnym aut z Sosnowca (SO)?

-

-

-

- Śląsk Odrzucił

podpis użytkownika

KORWiN
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-06, 22:57 4
J🤬 PODZIAŁ POLSKI!!!! Dlaczego smarkacze to tak wyolbrzymiają? Mówiąc smarkacze nie mam na myśli wieku, a poziom intelektualny pierdoły, która krzyczy tylko w internecie, żeby zdobyć wirtualne piwa. Sam jestem ze Śląska, ale z Sosnowca mam rodzinę i to bardzo bliską. Pośmiać się można, ale wszystko ma swoje granice, ludzie...
Zgłoś
Perhydrol 2013-08-06, 23:06 3
merlin11228 napisał/a:

Dla niekumatych Sosnowiec leży w województwie Śląskim (niestety)ale to Zagłębie(jak Dąbrowa Górnicza ,Czeladź czy Będzin) :)Napiszcie mi skąd jesteście a wynajdę wam nie gorsze ekscesy niż pani Katarzyny W. z Sosnowca .Bo niestety po jej wyczynie Sosnowiec ma tak złą opnie.Ale proszę nie pisać o nas ślązacy - to jest dopiero obraza(lub totalna niewiedza graniczna z głupotą) .

Chętnie się dowiem czegoś o Gliwicach Oprócz trupów, które ostatnio u nas znaleźli.
Zgłoś
RB28DET 2013-08-06, 23:08 1
I tak nic nie przebije Włocławka - CWL
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-06, 23:10 5
U mnie popularne jest SWD (Wodzisław śląski) - Samochód Wiezie Debila. Kto miał do czynienia z kierowcą SWD ten wie o co chodzi
Zgłoś
Proximate 2013-08-06, 23:10
@borisklinga

J🤬y warszawiocki gorol, a idź pan w c🤬j
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-06, 23:12
...a ja mieszkam z Będzina, wiec mam blisko do Kaśki na kawuszkę.

Jakie jest rozwinięcie rejestracji Będzińskich - SBE? Sląskie Betlejem
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-06, 23:20
ja myślałem że od matki madzi
Zgłoś
Hesbollah 2013-08-06, 23:21 1
Ja jestem z Czeladzi i również jestem dumnym właścicielem rej. SBE. Ja tam widzę "Służba Bezpieczeństwa..."

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
kagayaku 2013-08-06, 23:23 3
Generalnie to Ślązacy od dawna nienawidzą Sosnowca. Dla większości Sosnowiec to najdalej na południe wysunięta dzielnica Warszawy. A że jedni i drudzy się nie lubią więc wszystko jasne...
Zgłoś
wheresally 2013-08-06, 23:34
Co w tym sosnowcem Przecież ta cała bęc łup bejbe siedzi u mnie w Łodz. W ciągu roku z 3 razy ją widziałem z ludzmi rutka.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-06, 23:34 1
SBE- Śląski Beduin ... ale właśnie takie blachy mam na swoim aucie
Zgłoś
Given 2013-08-06, 23:35
Wieliczka i c🤬j
Zgłoś
Auriss 2013-08-06, 23:44 2
Śląsk nie lubi Sosnowca już od czasów wojny. Kiedy Polska była podzielona to całe zagłębie- Bytom, Katowice, Zabrze było w jednym zaborze a tylko Sosnowiec wyj🤬i do innego... Z tego też powodu Sosnowiec to wieś i śmierdzi a Bytom i Kato są zajebiste.

podpis użytkownika

https:/best4beauty.net to najlepszy blog o odchudzaniu i zdrowiu
Zgłoś
penny21 2013-08-06, 23:51
Jestem Ślązakiem od urodzenia.
Miałem dziadka Stanisława (od strony ojca).
W '39 został wcielony do Wermachtu.
W '41 wysłany na front wschodni.
W '42 wzięty w niewolę.
W '43 wyciągnięty z niewoli przez gen. Andersa.
W '44 walczył pod Monte Cassino, przeżył a razem z kumplami wbijał polską flagę na wzgórzu.
W '46 wrócił do Polski Ludowej wk🤬iony...

Zamknijcie się!
Zgłoś
korinogaro 2013-08-07, 0:01 1
@borisklinga Jakoś jestem głęboko przekonany, że Polska zachodnia razem z tym Śląskiem co to niby zły i Mazurami co to biednie poradziłaby sobie znacznie lepiej bez Warszawy niż Warszawa bez zachodniej Polski...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie