Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sosnowiec
Arkil • 2013-08-06, 17:52
- Co oznaczają dwie pierwsze litery w numerze rejestracyjnym aut z Sosnowca (SO)?

-

-

-

- Śląsk Odrzucił

podpis użytkownika

KORWiN
Zgłoś
makabrax 2013-08-07, 0:25 4
borisklinga napisał/a:

jestem z Warszawy i wstyd mi za tą patologie z południa, co myśmy uczynili Ci Panie Boże żeś nas tymi poj🤬ymi hanysami pokarał

sami to sobie zrobiliście, trzeba było nas nie anektować po 45tym to byście mieli spokój więc mi tu nie p🤬l że ktoś was czymś pokarał...

tylko nie wiem jak byście sobie poradzili z odbudową tych gruzów... doinformuj się ile miast z "ziem odzyskanych" zostało rozebranych żeby warszafka miała cegły na odbudowę...

znalazł się wielki warszawiak ze starówką wybudowaną po wojnie...

podpis użytkownika

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
Taumantis 2013-08-07, 0:41
Abgda napisał/a:

Te słoik. Cicho tam siedź !

Uwielbiam słowo słoik w tym kontekście. Drogi warszawiaku na północy zwiemy was:

- Ręczniki
- Stonka
- Analfabeci
- Plastiki (płacicie tylko kartami)
- I małe śmieszne grubasy bez przyszłości

A północny zachód śmieje się z waszej średniej płac dostając wypłaty w ojro trololo

podpis użytkownika

translator taumantis'a
#ziemniak# - wypi***alaj
#malina# - Ch ci w D
#rzeżączka# - Twoja stara to K
Zgłoś
Matilo 2013-08-07, 0:42 2
borisklinga napisał/a:

jestem z Warszawy i wstyd mi za tą patologie z południa, co myśmy uczynili Ci Panie Boże żeś nas tymi poj🤬ymi hanysami pokarał

nie chwal się tak, bo cała reszta polski niestety nie lubi was

południowy wschód pozdrawia

dla cFaniaków z warszawy ze specjalną dedykacją

osobiście uważam że lepsza wersja jest z mam talent, ale niestety ktoś nadgorliwy już wlepił...
Zgłoś
IwanMT 2013-08-07, 1:07
hahaha zajebiste macie te argumenty, że bez ślaska to Polska zdechnie bo nie będzie węgla i prądu xD
Uwierzcie mi tępe fJuty, że jakby nie było śląska to by się inni znaleźli, którzy by się zajęli i bez całego śląska by się żyło tak samo
Zgłoś
keremere22 2013-08-07, 1:16
penny21 napisał/a:

Jestem Ślązakiem od urodzenia.
Miałem dziadka Stanisława (od strony ojca).
W '39 został wcielony do Wermachtu.
W '41 wysłany na front wschodni.
W '42 wzięty w niewolę.
W '43 wyciągnięty z niewoli przez gen. Andersa.
W '44 walczył pod Monte Cassino, przeżył a razem z kumplami wbijał polską flagę na wzgórzu.
W '46 wrócił do Polski Ludowej wk🤬iony...

Zamknijcie się!

Fajnie, pięknie respekt dla dziadka twego. Ale... co to ma wspólnego z tematem?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-07, 1:22
@IwanMT

Warszafka pewnie ze swoich bogactw naturalnych zapewni całej Polsce energie;)
Zgłoś
kosmos1400 2013-08-07, 3:53
SO- Śląskie Okolice
ST- Stęchłe tampony

I teraz moje SBL- Śląske Blank Lepsze

Bujajcie się z waszymi gorolami i hanysami wszyscy tacy sami !
Zgłoś
adam_c 2013-08-07, 7:53
Może i Śląsk odrzucił, ale Sosnowiec ma się całkiem dobrze i wygląda ok. Bywam tam czasem i nie zauważyłem, aby ludzie byli jacyś nienormalni

Sam mieszkam na Górnym Śląsku (po drugiej stronie rzeki) i nie mam nic do Zagłębia, a już na pewnie nie dlatego, że ktoś mi wmawia, abym miał.
Zgłoś
zonk 2013-08-07, 8:54
borisklinga napisał/a:

Tego że patologia gorolsko-warszawska tylko korzysta z hanysów to już nie widzisz słoju.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-07, 10:02 1
Jestem z Gdańska i patrzę sobie z boku jak się zajebiście kłócicie, prawie jak Pawlak i Kargul o trzy palce
Zgłoś
milkshake_88 2013-08-07, 10:19
SO ?

Śląsk Obok
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-07, 10:46
borisklinga napisał/a:

Przynajmniej mają Polaka za prezydenta miasta, nie to co wy.
Zgłoś
MrocznyKalafior 2013-08-07, 11:39
Cała polska Jebie śląska ps.nie jestem z wwy
Zgłoś
lukasy27 2013-08-07, 12:21 1
@borisklinga

masz prąd, masz węgiel, przemysł ciężki to skończ dupą szczekać
jakiś buc ze ślunska i jeggo koledzy

o ty k🤬a szczęśliwy prostaczku jeden z drugim jesteś wiedząc, że połowa społeczeństwa musi zap🤬lać na emerytury twoich koleżków z kopalni.

Nigdy w tym kraju nie będzie dobrobytu dopóki tak będzie. Uprzywilejowana gruba prostaczków i chamków co potrafią do Warszawy przyjechać i kamieniami rzucać.

I widzisz tępaku jeden z drugim dziś moja zaściankowość spotka się z twoja. Skoro przekonanie, że tak wiele wam zawdzięczany, wynika z waszej głebokiej niewiedzy to ja bym tą całą bande hanysów czołgami rozjechał jakby przyjechali protestować

i co wy na to?

pozdrawienia dla Warszawy
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-08-07, 12:24
Przynajmniej w woj. śląskim jest niskie bezrobocie, jest to bogate województwo, pracującego na kawał kraju. Swoją drogą i tak pewnie wielu z "najgłośniejszych" hanysów nie ma pojęcia jaka jest definicja "narodu" (ślązacy się nie klasyfikują) oraz jaka jest de facto stolica historyczna śląska.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie