Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:49
pazuzu 2017-03-01, 15:30 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~DMT 2017-03-01, 15:35 37
Tytuł tematu powinien brzmieć: "Spacer z człowiekiem"...
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-01, 16:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
łełiłeła 2017-03-01, 18:40 2
A jak dla mnie to przypomina słynnego ruska z kopalni.
Zgłoś
lukasz.p 2017-03-01, 19:55 11

chyba ten sam jednak

i.sadol.pl/pics/1a03f42c6b32.jpg
Zgłoś
2ic 2017-03-01, 19:59 3
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-01, 20:03 3
Śląski spacer.
Zgłoś
dmnkzl 2017-03-01, 21:10
Haha, dziś podobną historię miałem Sąsiad ledwo co wyszedł ode mnie z domu, daleko nie miał, jedynie na górkę musiał wyjść ale jak zobaczył swojego psa, to był pewny, że go zaprowadzi do domu i dotrze szczęśliwie. Postaram się w najbliższym czasie wrzucić nagranie z jego komentarzy, chociaż starszy gość ale tekstów może powstydzić się nawet Wiesiu Wszywka. Sam pijak jestem ale to co on odpierdziela to przechodzi ludzkie pojęcie Nie żebym się śmiał ze starszych, (ja 30, on 60 lat) ale jestem pewny, że jego cytaty przejdą do historii internetu "Lubisz Kazka?", "Godom że godom" i wiele wiele lepszych ;P
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem