👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Będzie z niej materiał na żonę. Wie, że jak coś sp🤬oli to trzeba nakarmić... pewnie wie co jeszcze zrobić
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

freaky napisał/a:
Ale dupeczka, no no. Ta starsza też niczego sobie.
Nie lubie blondynek, ale skoro tak mówisz

Albertd napisał/a:
Chciała ją żarciem przekupić czy mi się wydaje ??
Przeciez tak zawsze jest. "Nie mow rodzicom a dam Ci ciastko" czy cos takiego. W koncu kto by chcial sluchac jak taki bachor drze morde

zdrowe dupsko, chrupałbym, takie spodenki są idealne, odsłaniają co trzeba, jak trzeba i kiedy trzeba

widać obydwie jeszcze młode. już za czas niedługi będą przekupne za hajs , nie za jedzenie
Przynajmniej slychac kto w domu rzadzi, bo nie mowila o matce tylko o ojcu zeby sie mloda nie skarzyla

Ale nie mów nic mamie !
Jak ona juz ma takie krótkie spodenki, to za rok chyba w samych majtkach bedzie na tej kamerce pozowac....
no k🤬a maloletnia p🤬da spadla z okolo metra a lament jak by jej niewyrosniete cycki urwalo
Coraz częściej zastanawiam się czy to jeszcze sadol czy jakiś kwejk czy wykop
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie