wszyscy eksperci od elektrodowych @up
a acetylenem spawali kiedy? czy myślą że to do zapalania zniczy?
a acetylenem spawali kiedy? czy myślą że to do zapalania zniczy?

Ale k🤬a eksperci wyzej... Rzygac sie chce od tego badziewia jakie piszecie.

@pawcio9014 - no żeś k🤬a błysnął. Spoina to jest łączenie, już po. A to potoczna mowa to już c🤬j, najważniejsze co napisali w książkach. Nie prowokuj mnie, bo jak zaraz wyciągnę tych 50 kilogramów literatury z szafy to inaczej pogadamy.
I wierz mi, zap🤬lę ciebie cytatami z knig, które mają więcej niż 70 lat.

quartz75 napisał/a:
@pawcio9014 - no żeś k🤬a błysnął. Spoina to jest łączenie, już po. A to potoczna mowa to już c🤬j, najważniejsze co napisali w książkach. Nie prowokuj mnie, bo jak zaraz wyciągnę tych 50 kilogramów literatury z szafy to inaczej pogadamy.
I wierz mi, zap🤬lę ciebie cytatami z knig, które mają więcej niż 70 lat.
"Spoina to jest łączenie"...

Spoina to jest samo złącze spawane, które powstaje w wyniku spawania czyli trwałego łączenia materiałów. "Spaw" to jest u pana Mietka, który "p🤬lnie spaw na dyszlu przyczepy za flaszkę". I mi nie p🤬l o tonach książek bo 3 miesiące temu broniłem magistra z technologii spawalniczych.
A jak chcesz to dawaj mi te cytaty 70letnie, bo jestem ich ciekawy

I c🤬j Ci w dupę tak apropos

C🤬j mnie obchodzi twój magister. I p🤬l tak dalej to na bank zyskasz tu sympatyków.
K🤬a, jak można uzyskać tytuł magistra spawalnictwa? Magistra? Czyli jesteś od p🤬lenia bzdur.
Na c🤬j ci te studia skoro nie potrafisz zrozumieć tekstu pisanego dla zwykłych ludzi?
Na zasypanie cytatami z komunistycznych poradników inżyniera niestety musisz trochę poczekać. Bo mi się pop🤬liło, co w której chacie mam.
C🤬j ci w dupę, tego byś chciał. Ale na takie pieszczoty to se musisz zasłużyć, po drugie znaleźć takiego pedała jak ty. Na razie polecam ogórka, są całkiem tanie. A później możesz zrobić mizerię dla mamusi i tatusia, przytulając koleżankę.
Miłego ogórkowania.
K🤬a, jak można uzyskać tytuł magistra spawalnictwa? Magistra? Czyli jesteś od p🤬lenia bzdur.
Na c🤬j ci te studia skoro nie potrafisz zrozumieć tekstu pisanego dla zwykłych ludzi?
Na zasypanie cytatami z komunistycznych poradników inżyniera niestety musisz trochę poczekać. Bo mi się pop🤬liło, co w której chacie mam.
C🤬j ci w dupę, tego byś chciał. Ale na takie pieszczoty to se musisz zasłużyć, po drugie znaleźć takiego pedała jak ty. Na razie polecam ogórka, są całkiem tanie. A później możesz zrobić mizerię dla mamusi i tatusia, przytulając koleżankę.
Miłego ogórkowania.

scarface1911 w przeciwieństwie do odkurzacza jest to nadmuch który ma za zadanie nadmuchiwać świeże przefiltrowane powietrze do przyłbicy,dla komfortu i zdrowia spawacza

podpis użytkownika
jestem
scarface1911 napisał/a:
a na c🤬j jej ten odkurzacz podłaczony do maski?
![]()
żeby raka płuc nie dostała, niestety ale jak się chce częściej przy tym grzebać to najlepiej się w to zaopatrzyć. Dopiero co kolega mi mówił, że z jego zakładu jeden spawacz tego dostał..

Przeciez ta laska jest z Czekajac na sobote ta niewydazona tancerka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quartz w dupie byłeś gówno widziałeś
i to p🤬lenie w kolko o mma, ta metoda sie spawa male p🤬ly albo to gdzie nie podola mig/mag. mig/mag to szybka masowa produkcja, a tig to jakosc i precyzja
i c🤬j mnie obchodza twoje komunistyczne poradniki przy dzisiejszej technologii

i to p🤬lenie w kolko o mma, ta metoda sie spawa male p🤬ly albo to gdzie nie podola mig/mag. mig/mag to szybka masowa produkcja, a tig to jakosc i precyzja
i c🤬j mnie obchodza twoje komunistyczne poradniki przy dzisiejszej technologii
quartz to jakis zakompleksiony c🤬jek co sie lubi kłucić z gimbusami.w zyciu c🤬ja widział a świruje jarząbka
quartz75
Nie szukam tu zwolenników
skoro Ty szukasz kija w dupę to nie wnikam w to.
I idź bądź ciulem gdzie indziej
Nie szukam tu zwolenników

I idź bądź ciulem gdzie indziej

Takie to ważne; mig mag tig mma, c🤬j z tym, robi to co lubi i ogarnia temat, to się liczy. Ile tu z komentujących czy czytających jest zwykłymi p🤬dami, co mając cały dzień wolny przep🤬lą przed kompem na sadistic, yt, wiocha, fejs i pokrewnych. Ilu k🤬a robi sobie plany z których nic nie wychodzi od rzucania palenia przez zrzucenie sadła po jakiekolwiek zainteresowania czy pasje. Wszyscy p🤬lą jak to w kraju źle, siedząc całe dnie przed komputerem i wychodząc tylko do sracza o ile nie ma pod ręką pustej butelki i kuchni o ile mama żarcia nie przyniesie.