📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

Ciekawe jakby jej szło spawanie gdyby ktoś ją zapinał od tyłu, i właśnie dlatego kobiety nie nadają się do takiej pracy, w kuchni nie wymaga się takiej precyzji.
Tigiem to chyba każdy debil potrafi pospawać. Niech taki sam spaw zrobi metodą MMA.

TIG i każdy potrafi dobrze spawać? Chyba ci się popierdzieliło z MIG/MAG i smarkaniem starych wydechów. MMA odchodzi w niepamięć od wielu lat. Praktycznie jedyną zaletą jest stosunkowo niski koszt sprzętu. To tak gdybyś nie wiedział.

Nie wiem co jest takiego w spawaniu... niby robota jak inna ale jak ktoś już się w to wciągnie to nie zamieni na nic innego:)

@RockyWood - pisać teorię a wykonywać dany zawód to jednak wielka różnica. A gdzie ty te 10% spawaczek masz to nie wiem, na bank nie w Polsce.
MidasPL napisał/a:
Też bym spawał.
Pytanie do ekspertów - to 'z kuleczką' to mig/mag?
jedyna kuleczka jaką tam widziałem to była w reduktorze który jest obowiązkowy w tigu i migomacie. no chyba że mówisz o kuleczkach swojej starej to niestety ale ich nie widziałem Pozdrawiam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie