Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:16
Specjalista
BongMan • 2014-10-18, 16:11
Specjalista-agronom z Unii Europejskiej ogląda sad i poucza właściciela:
- Pan ciągle pracuje starymi metodami. Będę zdziwiony, jeśli z tego drzewa uda się panu zebrać chociaż 10 kg jabłek.
- Ja też będę zdziwiony, bo zawsze zbieram z niego gruszki.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-18, 16:30 27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-18, 17:51
@up weszlo juz to z kolejnym syfem do fajek, zeby gasly? (zmniejszenie ryzyka pozaru lasu etc.) do tytoniu do wlasnego skrecania mialo tego nie byc, takze sie moze przerzuc. ;p
Zgłoś
freaky 2014-10-18, 18:07 98
To ci sami specjaliści, według których ślimak to ryba, a murzyn to człowiek.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-18, 18:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-18, 18:31
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-18, 19:24 3
Zgłoś
crystaldragon 2014-10-18, 19:32 3
@Bongman, w ogóle nie pasuję mi do ciebie ten kawał.

Poprawiłem :

Specjalista-agronom z Unii Europejskiej ogląda staw hodowlany i poucza właściciela:
- Pan ciągle pracuje starymi metodami. Będę zdziwiony, jeśli z tego łowiska uda się panu zebrać chociaż 100 kg ryb.
- Ja też będę zdziwiony, bo zawsze poławiam z niego kraby.
Zgłoś
lysybog 2014-10-18, 19:36 1
Czepiacie się, rozpoznał drzewo owocowe, rozpoznał, to po kiego drążyć temat.
Zgłoś
eligurf 2014-10-18, 20:19
Pamiętam ten dowcip w wersji z "intelygentem" z miasta w PGR. A powstał pewnie 100 lat wcześniej.
Zgłoś
XtravaganZa 2014-10-18, 20:25
fafer napisał/a:

@up weszlo juz to z kolejnym syfem do fajek, zeby gasly? (zmniejszenie ryzyka pozaru lasu etc.) do tytoniu do wlasnego skrecania mialo tego nie byc, takze sie moze przerzuc. ;p

Oj weszło, weszło. Od ponad roku w Brukseli, nie wiem czy u Was już też. Zauważyłem z kolei, że czerwone Marlboro stały się w Polsce słabsze (o,6mg nikotyny zamiast o,8mg). Kurestwo zawszone.
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2014-10-18, 21:02
Tym razem dobre
Zgłoś
Sinecod 2014-10-18, 21:10 3
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-19, 0:06
Cytat:

To ci sami specjaliści, według których ślimak to ryba, a murzyn to człowiek.

Podobno polaczków i katoli też zaliczyli do ludzi, więc i murzynów musieli przepuścic.
Zgłoś
contowsky 2014-10-19, 1:23
unia srunia. ale jej pojechałem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem