Fake. Spiderman nie był murzynem.
Bo to nie jest Spider-Man, tylko Venom, ale skąd możesz to wiedzieć, jak nie czytałeś komiksów...

Bo to nie jest Spider-Man, tylko Venom, ale skąd możesz to wiedzieć, jak nie czytałeś komiksów...
Venom jest kozak wśród komiksów.Nawet film jest spoko

Zawsze myślałem, że te śmieszne komiksy czytają tylko grube nieudaczniki z usa. Widzę, że nasze ulizane długowłose p🤬dy w rurkach też to czytają.
Zawsze myślałem, że te śmieszne komiksy czytają tylko grube nieudaczniki z usa. Widzę, że nasze ulizane długowłose p🤬dy w rurkach też to czytają.
Nie p🤬l, sam za gówniaka czytałem kaczora donalda i był zajebisty i mniemam, że było to o wiele zdrowsze, bo w jakimś sensie rozwijało wyobraźnie i umiejętność czytania. Dzisiejsze dzieci zamiast czytać oglądają na youtube filmiki z minecrafta,albo jak ich ulubiony jutuber wp🤬la banany ze śmietnika. Kajko i Kokosza albo Tytusa Romka i A'Tomka też czytały ulizane długowłose p🤬dy w rurkach?
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Ależ Ty k🤬a musiałeś mieć smutne dzieciństwo...
PS Nie jestem " ulizaną długowłosą p🤬dą w rurkach", tylko kolesiem, który rozbił pierwszą giełdę komiksów w Polsce, na długo przed konwentami w Łodzi, ale skąd to możesz wiedzieć lamusie bez zainteresowań, jak Ciebie na świecie nie było.
Wysiłek związany z używaniem wyobraźni Cię przerasta? W normalnych filmach i serialach nie podejmujesz tego wysiłku.
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
tak zawsze p🤬lą osoby, które z komiksami nie mają nic wspólnego. Przeczytałeś jakiś dzbanie? Nie wszystkie są dla dzieci. Taki Crossed na przykład. Ale te też nie każdy z DC czy Marvela jest przeznaczony dla dzieci bądź idiotów. To jest sztuka, ale tego nie rozumiesz, bo jesteś ignorantem/idiotą. Coś na zasadzie, nie lubie bo nie znam/nie rozumiem. Po przeczytaniu niektórych, siedzi to człowiekowi w głowie i rozmyśla, jak po książce, ale te pewnie też są dla rurków. "Prawdziwy facet" jak ty ogląda szybko się wściekli i gra w szczelanki gdzie się zabija.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!ale ogólnie zajebiste, zawsze śmieszy jak ktoś skacze i sobie głupi łeb rozbija