Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ukrainiec zaatakował Polaka siekierą.
Ranił go w głowę, rękę i plecy, wybił mu również ząb. Na filmie widoczny jest również przedmiot przypominający pistolet.
Zaczęło się od zwrócenia uwagi, że zachowują się za głośno.

Zgłoś
Danajakkaka 2024-07-31, 2:07 26
Ale na tym nagraniu c🤬ja widać, weź to skasuj, a pistoletu to ty chyba nie widziałeś w życiu xd
Zgłoś
Jokerd 2024-07-31, 2:23 61
Ale gdzie, jaką siekierą w plecy, straciłem 2 minuty i c🤬ja się wydarzyło?
Zgłoś
Caanonierka 2024-07-31, 2:47 6
Gwożdziem sceny jest "najniebezpieczniejszej rasy pies na świecie",niczego nie rozumiejący i machający do wszystkich ogonkiem!😂😂😂
Zgłoś
b................m 2024-07-31, 3:02 27
Wysłać ich wszystkich z powrotem w p🤬du. Razem z murzynami, a potem ogłosić neutralność jak Szwajcaria i ewentualną chęć współpracy gospodarczej z każdą nacją dobrej woli. K🤬a, jakie to jest proste...

Ale nie... Chcą rzymianie żebyśmy się tu z nimi użerali i sami między sobą. Aj waj
Zgłoś
Geniusz 2024-07-31, 4:09 7
K🤬a, na tym wideo widać, jak twoją matkę upadlińcy jebią, zj🤬y cepie 🤣 W moim złośliwym tekście jest tyle samo prawdy, ile jest w twoim opisie tego wideo, k🤬sie 🤣 Nie ma na nagraniu nic specjalnego, po prostu się ludzie przekrzykują, jeden drugiego upomina. Jest to raczej filmik na zasadzie "jak się zaczęło", więc lepiej wyp🤬ol tę wrzutkę tak, jak upadlińcy wyp🤬alają twoją starą w dupę 🤣

podpis użytkownika

Ja to miejscowy troll xD
Zgłoś
ungubungu 2024-07-31, 5:24 9
Weź to usuń.

Swoje konto też.
Zgłoś
żmij 2024-07-31, 7:58 4
Do pieca.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Burek13 2024-07-31, 8:02 1
K🤬a już myślałem że poleciał po siekierę i tam to mu zajebie w plecy albo w łeb a to c🤬j
Zgłoś
n................e 2024-07-31, 8:44 6
J🤬i ukraińscy naziści
Zgłoś
tolek01 2024-07-31, 8:45 11
j🤬 pies te k🤬y banderowskie
Zgłoś
keisats 2024-07-31, 9:02 3
Kilka dni temu wideo z wymierzania przez ukra sprawiedliwości na drodze. Teraz w poczuciu bezkarności dyktują warunki Polakom na naszych osiedlach.

Zaczęło się

Pytanie czy damy sobie z tym radę jako społeczeństwo? Biorąc pod uwagę ogólne zniewieścienie, pedalstwo, lgbety i inne dewiacje pompowane w naród dla jego osłabienia - nie sądzę
Zgłoś
Sztruks 2024-07-31, 9:38 6
Geniusz napisał/a:

K🤬a, na tym wideo widać, jak twoją matkę upadlińcy jebią, zj🤬y cepie 🤣 W moim złośliwym tekście jest tyle samo prawdy, ile jest w twoim opisie tego wideo, k🤬sie 🤣 Nie ma na nagraniu nic specjalnego, po prostu się ludzie przekrzykują, jeden drugiego upomina. Jest to raczej filmik na zasadzie "jak się zaczęło", więc lepiej wyp🤬ol tę wrzutkę tak, jak upadlińcy wyp🤬alają twoją starą w dupę 🤣

Za niedługo będą „j🤬” twoja mamusie

Zgłoś
ism 2024-07-31, 9:57 14
Zgłoś
Skończyłem_z_ekscesami 2024-07-31, 10:02 10

Z p🤬dy strony jest ucieta ta wrzutka. To pełna wersja, dłuższa o 9 minut

podpis użytkownika

niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie