Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Społeczniak
Veni_Vidi • 2024-08-05, 16:09
Radny chciał przerwać charytatywny mecz. Powodem niedziela.

Osiedlowy radny jak strażnik Texasu. Wszedł na boisko w trakcie charytatywnego turnieju i przerwał mecz, bo uczestnicy "zakłócają niedzielę"

Zgłoś
rayananer 2024-08-05, 18:40 1
może to żydek?
Zgłoś
takamahi 2024-08-05, 21:56 1
Zakłócił mi niedzielę

podpis użytkownika

J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
Don_cziczi 2024-08-05, 23:02 1
Powinien zostać WYJ🤬Y jako radny w trybie natychmiastowym, widać że na kacu alkoholik tam wbil
Zgłoś
Parkometr 2024-08-05, 23:40 5
Odj🤬, przeprosił, zrekompensował. Lepiej tak niż iść w zaparte
Zgłoś
k................8 2024-08-06, 7:47 5
jamber napisał/a:

Dzban przeprosił

Długowłosy ćpun pisze że nie ma dialogu pomiędzy mieszkańcami a władzami miasta. To może c🤬l by wyszedł do ludzi, zapytać czego oczekują a nie wp🤬lać się na mecz w niedzielę i go przerywać. Mecze z reguły są w niedzielę więc to nie ma znaczenia czy charetatywny czy zwykły.
Jak ja tęsknię za latami 90-tymi. Dostałby w ryj i zszedł spokojnie z boiska.
Zgłoś
smc 2024-08-06, 11:46 4
kris1978 napisał/a:

Jak ja tęsknię za latami 90-tymi. Dostałby w ryj i zszedł spokojnie z boiska.

I to jest najlepsze rozwiązanie!
Zgłoś
vladok 2024-08-07, 6:24 2
Nie wybrali go do żadnej z drużyn więc się mści 🤭
Zgłoś
baronturbina 2024-08-07, 12:28
dżonyłojlker napisał/a:

Nic się nie dzieje, nie dostał nawet kubkiem w łypę. Nie oglądać.

Hahaha dżony, dżony… lubisz dostawać do łypy? Teraz wiadomo skąd jesteś… a to wiele wyjaśnia, twój problem z uzależnieniem i sowiecko-banderowskie poglądy.

Co do radnego to troszkę za dużo alkoholu i zbytnio przecenił swoją funkcję.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-08-07, 14:08 1
OldMann napisał/a:

jaki k🤬a głupek do kwadratu
dzieciaki nie zamulają przek kompem tylko sobie aktywnie spedzają czas na powietrzu grając w piłke w miejscu do tego przeznaczonym a ten buc przychodzi z tekstem że "zakłócają niedziele "
komu zakłócają? chyba k🤬a mrówkom w trawie na boisku
mam nadzieje ze go wyjebią z tego politykowania bo jest debilem i nie nadaje sie do tej roboty

Możesz spróbować sportu ekstremalnego i użyć mózgu.
Na nagraniu widać osiedle, którego mieszkańcy mogli ustalić z zarządcą terenu, że w niedziele nie korzysta się z boiska bo ludzie może nie chcą hałasu, darcia mordy i gwizdania pod oknami w jeden z dni wolnych.

Szczawiki co to c🤬j o życiu wiedzą pewnie komentują tak jak ty. Wyprowadź się od mamy, zarób na swoje mieszkanie i wtedy zobaczymy jak będziesz jeszcze dzieciakom po piłkę ganiał jak wpadnie ci na balkon. Pewnie też będziesz miał po uszy hałasu, który nie daje ci odpocząć w swoim mieszkaniu.
Tylko nie wyskakuj z zamykaniem okien czy podgłaśnianiem TV
Zgłoś
berhol 2024-08-07, 17:36
Ja mam tylko jedno pytanie , jakie zjeby wybrały takiego menela na radnego ?, czy to już k🤬a nie ma przyzwoitych ludzi? czy te lewackie szmaty wpychają te swoje małpy gdzie się da na siłę?

tak to trzy pytania jednak!
Zgłoś
~Dostojny 2024-08-07, 23:47
baronturbina napisał/a:

lubisz dostawać do łypy?

K🤬a, co to niby za zwrot? ty to chyba jesteś jednym z tych co to nigdy nie jedli babki ziemniaczanej w Zodiaku.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
baronturbina 2024-08-08, 0:04
dżonyłojlker napisał/a:

K🤬a, co to niby za zwrot? ty to chyba jesteś jednym z tych co to nigdy nie jedli babki ziemniaczanej w Zodiaku.

Banderowiec z Podlasia ja pierdziele. Użyłeś zwrotu łypa a to białostockie. Lubisz brać do łypy? Wiem czemu nie trzeźwiejesz. Region zobowiązuje co nie?
Zgłoś
OldMann 2024-08-08, 2:07
Bul_od_bytu napisał/a:

Możesz spróbować sportu ekstremalnego i użyć mózgu.
Na nagraniu widać osiedle, którego mieszkańcy mogli ustalić z zarządcą terenu, że w niedziele nie korzysta się z boiska bo ludzie może nie chcą hałasu, darcia mordy i gwizdania pod oknami w jeden z dni wolnych.
Szczawiki co to c🤬j o życiu wiedzą pewnie komentują tak jak ty. Wyprowadź się od mamy, zarób na swoje mieszkanie i wtedy zobaczymy jak będziesz jeszcze dzieciakom po piłkę ganiał jak wpadnie ci na balkon. Pewnie też będziesz miał po uszy hałasu, który nie daje ci odpocząć w swoim mieszkaniu.
Tylko nie wyskakuj z zamykaniem okien czy podgłaśnianiem TV

szczawiku ale ty p🤬lisz jak potłuczony

Cytat:

jasne ustalili z zarządcą terenu ze w niedziele sie nie korzysta bo w niedziele mieszkancy są w domach, a pozostałe dni tygodnia mieszkają w namiotach poza miastem wiec im nie przeszkadza jak ktoś gra (jakbyś nie załapał bystrzaku to była ironia) p🤬lnij sie chłopcze w swój pusty baniak aż zadudni to chodziaż jakis pozytek z tego bedzie bo wydobedziesz z niego dzwięk i może ktoś wrzuci monete do kapelusza

Cytat:

Szczawiki co to c🤬j o życiu wiedzą pewnie komentują tak jak ty. Wyprowadź się od mamy, zarób na swoje mieszkanie

szczawiku nie mieszkam u Mamy od wielu wielu lat, mieszkam u siebie z żoną i dzieckiem, w dupie byłeś gówno widziałeś chłopcze

podpis użytkownika

dobry sadol to martwy sadol
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-08-08, 3:20
OldMann napisał/a:

szczawiku ale ty p🤬lisz jak potłuczony
jasne ustalili z zarządcą terenu ze w niedziele sie nie korzysta bo w niedziele mieszkancy są w domach, a pozostałe dni tygodnia mieszkają w namiotach poza miastem wiec im nie przeszkadza jak ktoś gra (jakbyś nie załapał bystrzaku to była ironia) p🤬lnij sie chłopcze w swój pusty baniak aż zadudni to chodziaż jakis pozytek z tego bedzie bo wydobedziesz z niego dzwięk i może ktoś wrzuci monete do kapelusza
szczawiku nie mieszkam u Mamy od wielu wielu lat, mieszkam u siebie z żoną i dzieckiem, w dupie byłeś gówno widziałeś chłopcze

Jak dla ciebie ustalanie zasad we wspólnocie mieszkańców to coś nie do wyobrażenia to może lepiej ze swojego wyp🤬dowa nie ruszaj w świat.

Podobno co drugie pokolenie jest niedoj🤬e więc jest szansa dla twoich pacholąt. Tylko nie ucz ich o nap🤬laniu łbem w ścianę bo wdadzą się w ciebie
Zgłoś
Andrzejas 2024-08-08, 6:10
lysymisio6969 napisał/a:

ja obstawiam, że srogo musiął wciągnąć marihuanen..
co narkotyki z ludzi robią.. w życiu nie wezmę marihuanen..

Nie. To odwrotnie jest. Po marihuanen społeczniactwo się wytłumia. Nigdy w życiu po spliffie nie porobiło mi się coś takiego ani nie znam nawet nikogo, kto by słyszał, że komuś się tak zrobiło.

[ Dodano 2024-08-08, 06:31 ]
@Bul_od_bytu: I pyk! Kolejny na Listę Sp🤬olenia! Jednym tylko komentarzem!
Nie mierz wszystkich swoją miarą. To, że ty pracujesz w kołchozie, to nie znaczy, że wszyscy tak mają. Moim dniem wolnym jest każdy dzień roboczy, a pracuję w weekendy, żeby takie pionki, jak ty, miały wolne i mogły zaznać odrobiny rozrywki w przerwie od kieratu. Moja praca polega na nap🤬laniu hałasem z siłą kilku megawatów do późnych godzin nocnych. I twoi kumple z roboty chętnie mi za to płacą.

Ja natomiast, jak chcę odpocząć, to mam dwie opcje:
A) Założyć nauszniki Peltora na łeb i spać w ciągu dnia w środę, czwartek czy tam poniedziałek, bo mieszkam w mieście i nie mam innego wyjścia.
B) Wyjechać w góry do lasu na kilka dni i znaleźć miejsce, gdzie nie łazi żodyn c🤬j czy p🤬da.

Takich plujków, jak ty, to ja nawet w niedzielę nie słyszę, bo tak nap🤬lam.

Sąsiadka z rady osiedla też takie banialuki mi p🤬liła, jak robiłem pranie i myłem gary o 3:00 w nocy.
Psiarnię wzywała, machała łapami mi przed nosem, waliła w drzwi. Dałą sobie spokój, jak policmajstry zaczęły reagować wlepianiem jej mandatów za bezpodstawne ich zdaniem wezwania. Już trzeci rok mija, jak się p🤬da wyprowadziła pod Wrocław, bo nie mogła wytrzymać tego nerwowo.

A ja nap🤬lam dalej, aż papa łopoce i szyby dzwonią.

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie