SteelMike napisał/a:
Student Akademii Wychowania Fizycznego. Rozumiesz już o co chodzi? Lepiej idź jutro na lekcje w podstawówce, może czegoś się nauczysz.
Student Akademii Wychowania Fizycznego brzmi trochę jak "jestem nieudacznikiem, bo nie dostałem się na prawdziwe studia" albo jak "będę patrzył jak Twoje dzieci robią pajacyki"
litości....

Student Politechniki, Student Uniwersytetu - brzmi to troche jak... zawsze sie ze mnie śmiali na wf'ie siedziałem nad książkami więc jestem wielce mądry, a tak btw. to ide zrobić projekt na geometrie, bo jeszcze mnie pobije " Koks z AWF "
ach zapomniałem dodać :
Student polibudy - zawsze chciałem iść na awf ale nie umiem zrobić 3 pompek więc mnie nie przyjęli, dlatego poszedłem na politechnike - wkoncu tam tyle ładnych dziewczyn

ach zapomniałem dodać :
Student polibudy - zawsze chciałem iść na awf ale nie umiem zrobić 3 pompek więc mnie nie przyjęli, dlatego poszedłem na politechnike - wkoncu tam tyle ładnych dziewczyn

romanzkk napisał/a:
Student Politechniki, Student Uniwersytetu - brzmi to troche jak... zawsze sie ze mnie śmiali na wf'ie siedziałem nad książkami więc jestem wielce mądry, a tak btw. to ide zrobić projekt na geometrie, bo jeszcze mnie pobije " Koks z AWF "
![]()
ach zapomniałem dodać :
Student polibudy - zawsze chciałem iść na awf ale nie umiem zrobić 3 pompek więc mnie nie przyjęli, dlatego poszedłem na politechnike - wkoncu tam tyle ładnych dziewczyn![]()
Co ty bredzisz?
Po twojej składni stwierdzam,że maturka dobrze ci nie poszła.
Pozdro i nie będę już karmił trolla..tfu...sportowca z awf