Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:54
konto usunięte 2012-09-06, 18:47
romanzkk napisał/a:

to bądz lepszy od wfisty i powiedz jak jest chociaż żebro po łacinie ? albo co wiesz o antropomotoryce ogólnie, bądz biochemi ? może przemiany triacylogiceroli ? coś wiesz ? hmm, a to właśnie jest na biochemii na AWFie a poza tym Wychowanie w szkole to tylko cząstka całego AWFu żal mi Ciebie ( pewnie gruby człowieku po LO bądź (ałć - gimnazjum))

Na każdym kierunku uczysz się czegoś pożytecznego,ale akurat AWF to słaby przykład.Może jeszcze jesteś na w-f?

Mam kilku kolegów na jednym z lepszych (tak mówią w świecie) W Polsce AWF-ów i tak się składa,że tam nie trzeba za wiele robić.
Ogólnie chodzi o to żeby dużo pić,zdać test Coopera,a zaliczenia z anatomii i teorii wyglądają tak,że lepiej nie opowiadać.Jednym zdaniem można powiedzieć,że baaardzo ciężko stamtąd wylecieć i masz kilka lat melanżu na koszt rodziców.Pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-06, 18:48 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-06, 19:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tigerqaz 2012-09-06, 19:31
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-06, 19:40
4:12 no nie ma co... sport w hooy ;]
Zgłoś
ApologiZZe 2012-09-06, 19:49 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-06, 20:21
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-06, 20:36 1
kocham komentarze typu daj mi pieniądze to będę taki. nie nie będziecie tacy jak oni. pierwsze co trzeba zrobić to chcieć być najlepszym codziennie walczyć o wymarzony cel. co do sprzętu nie jest on tak ważny jak chęci. Np ja się wspinam i wiecie czego potrzebowałem na początku?? Halówek za piętnaście złoty i chęci. koszty przekraczają możliwości przeciętnego kowalskiego prawda?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-06, 20:42
Penerę napisał/a:

a ja alkoholikiem

Jak każdy student:)
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-06, 21:12
śmieszy mnie ten gupi stereotyp - AWF - Wfista i koniec na prawde śmieszne to jest, no ale co tam wkońcu bycie trenerem instruktorem to gorsza praca i mniej płatna od robola na budowie POZDRO dla was
Zgłoś
ApologiZZe 2012-09-06, 21:58 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-06, 22:35
romanzkk napisał/a:

śmieszy mnie ten gupi stereotyp - AWF - Wfista i koniec na prawde śmieszne to jest, no ale co tam wkońcu bycie trenerem instruktorem to gorsza praca i mniej płatna od robola na budowie POZDRO dla was

Powiedz mi co to jest mieć 3-4 godziny zajęć 3 dni w tygodniu? To jest jakaś kpina.Jeszcze taki student AWF jak przyjdzie sesja uwali jakiś wykład i potem płacze,że ile to on ma nauki (czasami nawet jedna książka!).

Nie myśl,że jestem przeciwnikiem sportu w ogóle,wręcz przeciwnie.Uwielbiam sport i uwielbiam go uprawiać,ale nie wal tutaj ściemy jak to na AWFie jest dużo nauki,i jak to ciężko się tam utrzymać.
Zgłoś
mutant 2012-09-06, 23:14
Zgłoś
ApologiZZe 2012-09-07, 0:03
Zgłoś
pylaochos 2012-09-07, 10:32
ghal napisał/a:

a na jakim kierunku ?

Śmiechłem :3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem