📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:54

romanzkk napisał/a:
to bądz lepszy od wfisty i powiedz jak jest chociaż żebro po łacinie ? albo co wiesz o antropomotoryce ogólnie, bądz biochemi ? może przemiany triacylogiceroli ? coś wiesz ? hmm, a to właśnie jest na biochemii na AWFie
a poza tym Wychowanie w szkole to tylko cząstka całego AWFu
żal mi Ciebie ( pewnie gruby człowieku po LO bądź (ałć - gimnazjum))
![]()
Na każdym kierunku uczysz się czegoś pożytecznego,ale akurat AWF to słaby przykład.Może jeszcze jesteś na w-f?
Mam kilku kolegów na jednym z lepszych (tak mówią w świecie) W Polsce AWF-ów i tak się składa,że tam nie trzeba za wiele robić.
Ogólnie chodzi o to żeby dużo pić,zdać test Coopera,a zaliczenia z anatomii i teorii wyglądają tak,że lepiej nie opowiadać.Jednym zdaniem można powiedzieć,że baaardzo ciężko stamtąd wylecieć i masz kilka lat melanżu na koszt rodziców.Pozdrawiam

kocham komentarze typu daj mi pieniądze to będę taki. nie nie będziecie tacy jak oni. pierwsze co trzeba zrobić to chcieć być najlepszym codziennie walczyć o wymarzony cel. co do sprzętu nie jest on tak ważny jak chęci. Np ja się wspinam i wiecie czego potrzebowałem na początku?? Halówek za piętnaście złoty i chęci. koszty przekraczają możliwości przeciętnego kowalskiego prawda?

śmieszy mnie ten gupi stereotyp - AWF - Wfista i koniec
na prawde śmieszne to jest, no ale co tam
wkońcu bycie trenerem instruktorem to gorsza praca i mniej płatna od robola na budowie
POZDRO dla was

romanzkk napisał/a:
śmieszy mnie ten gupi stereotyp - AWF - Wfista i koniec
na prawde śmieszne to jest, no ale co tam
wkońcu bycie trenerem instruktorem to gorsza praca i mniej płatna od robola na budowie
POZDRO dla was
![]()
Powiedz mi co to jest mieć 3-4 godziny zajęć 3 dni w tygodniu? To jest jakaś kpina.Jeszcze taki student AWF jak przyjdzie sesja uwali jakiś wykład i potem płacze,że ile to on ma nauki (czasami nawet jedna książka!).
Nie myśl,że jestem przeciwnikiem sportu w ogóle,wręcz przeciwnie.Uwielbiam sport i uwielbiam go uprawiać,ale nie wal tutaj ściemy jak to na AWFie jest dużo nauki,i jak to ciężko się tam utrzymać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie