📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:54

romanzkk napisał/a:
Ps. jestem studentem AWF
A ja jestem hydraulikiem

hmm raczej chodziło o to, żeby co niektórzy hejterzy ( czyt Ty ) nie wyskoczyli od razu z tekstem " Lepiej sam się odklej od laptopa i weź się za sport hipokryto "

Póhó napisał/a:
To AWF się studiuje? To są STUDIA?!![]()
Nie! To jest wieczorówka eksternistyczna

Chyba nigdy nie zrozumiem, co za kretyn ustanowił AWF wyższą uczelnią... Na dobrą sprawę wiedzy po liceum ci nie przybywa, nawet stajesz się głupszy, bo metabole robią wodę z mózgu, a żeby pokopać piłkę czy dobrze wymasować jakąś fajną dziunię to nie trzeba być magistrem. A potem taki idzie do sklepu, źle coś przeczytał, bo mu mięśnie czoła oczy przysłaniają, ale przy kasie drze mordę ''Bo ja mam wyższe wykształcenie to wiem lepiej!''

Póhó napisał/a:
To AWF się studiuje? To są STUDIA?!![]()
Student Akademii Wychowania Fizycznego. Rozumiesz już o co chodzi? Lepiej idź jutro na lekcje w podstawówce, może czegoś się nauczysz.
SteelMike napisał/a:
Student Akademii Wychowania Fizycznego. Rozumiesz już o co chodzi? Lepiej idź jutro na lekcje w podstawówce, może czegoś się nauczysz.
Jak na moje, to on zrozumial co to jest AWF i chodzilo mu, ze to jest gowno, a nie studia

to bądz lepszy od wfisty i powiedz jak jest chociaż żebro po łacinie ? albo co wiesz o antropomotoryce ogólnie, bądz biochemi ? może przemiany triacylogiceroli ? coś wiesz ? hmm, a to właśnie jest na biochemii na AWFie
a poza tym Wychowanie w szkole to tylko cząstka całego AWFu
żal mi Ciebie ( pewnie gruby człowieku po LO bądź (ałć - gimnazjum))

"Warto obejrzeć, może coś się zmieni w niektórych na sport"
Matura w tym roku musiała być bardzo prosta, bo widzę, że poprawność wypowiedzi w języku ojczystym kuleje.
Matura w tym roku musiała być bardzo prosta, bo widzę, że poprawność wypowiedzi w języku ojczystym kuleje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie