Ps. jestem studentem AWF
A ja jestem hydraulikiem

To AWF się studiuje? To są STUDIA?!![]()
Nie! To jest wieczorówka eksternistyczna

Student Akademii Wychowania Fizycznego. Rozumiesz już o co chodzi? Lepiej idź jutro na lekcje w podstawówce, może czegoś się nauczysz.
Student Akademii Wychowania Fizycznego. Rozumiesz już o co chodzi? Lepiej idź jutro na lekcje w podstawówce, może czegoś się nauczysz.
Jak na moje, to on zrozumial co to jest AWF i chodzilo mu, ze to jest gowno, a nie studia

Nie nabijaj się ogórku, bo po semestrze by cię stamtąd wyj🤬i.

Jak na moje, to on zrozumial co to jest AWF i chodzilo mu, ze to jest gowno, a nie studiaNie wychodzi Ci flejmowanie, sorry
Jeśli pomyślał, że to gówno, to chyba nie wie co mówi. AWF kształci nauczycieli WF-u, trenerów, organizatorów imprez sportowych, fizjoterapeutów, itp. itd. są to raczej zawody, które wzięcie mają

Jeśli pomyślał, że to gówno, to chyba nie wie co mówi. AWF kształci nauczycieli WF-u, trenerów, organizatorów imprez sportowych, fizjoterapeutów, itp. itd. są to raczej zawody, które wzięcie mająTwoja riposta jest nietrafiona
![]()
Czyli gowno, pamietam, jak jeszcze chodzilem do liceum/gimnazjum, to kazdy w-fista byl gruby i mial 1.5m wzrostu, ALE BYL PO AWFie !

Czyli gowno, pamietam, jak jeszcze chodzilem do liceum/gimnazjum, to kazdy w-fista byl gruby i mial 1.5m wzrostu, ALE BYL PO AWFie !
Zauważyłeś, że wielu sportowców i trenerów, którzy zarabiają grubą kasę, też są po AWFach? No i lepsze takie "gówno", niż bezrobocie po politologii, humanie czy innych gównach tego typu.

Matura w tym roku musiała być bardzo prosta, bo widzę, że poprawność wypowiedzi w języku ojczystym kuleje.