👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
romanzkk napisał/a:
Warto obejrzeć, może coś się zmieni w niektórych na sport
![]()
daj mi 10000 tys zł miesięcznie to zmienię się w jednego z tych gości z filmiku

romanzkk napisał/a:
Ps. jestem studentem AWF
![]()
To pewnie masz zgrabne i szczupłe ciałko, co?
"Ps. jestem studentem AWF " Czyli można śmiało powiedzieć że jesteś przyszłym przedstawicielem handlowym
, dodam jeszcze że nie mówie tego złośliwie , bo kierunek jest ciekawy , przynajmniej nie zamulasz cały czas przed kompem i nie jesteś spaślakiem , czar pryska po ukończeniu tego "przyszłościowego" kierunku

romanzkk napisał/a:
Ps. jestem studentem AWF![]()
Chwalisz się czy żalisz?
Na początku moje wrażenia po przeczytaniu pierwszego zdania:
były naprawdę mieszane. Dawno nie widziałem tak nielogicznego zdania.
Ale gdy przeczytałem
To nagle zrozumiałem.
romanzkk napisał/a:
Warto obejrzeć, może coś się zmieni w niektórych na sport
były naprawdę mieszane. Dawno nie widziałem tak nielogicznego zdania.
Ale gdy przeczytałem
romanzkk napisał/a:
Ps. jestem studentem AWF
To nagle zrozumiałem.

@Unrecordable ma racje. Po skończeniu tego kierunku możesz zostać nauczycielem W-F.... mmam szwagra po AWF i teraz pracuje w policji...no poszedł w swoim kierunku jak się patrzy

Cytat:
Ps. jestem studentem AWF
A co to ma wspólnego z filmikiem?

hmm... nie wiedziałem, że nike robi piłeczki golfowe. Dobry filmik.

romanzkk napisał/a:
Ps. jestem studentem AWF
![]()
To AWF się studiuje? To są STUDIA?!

romanzkk napisał/a:
Ps. jestem studentem AWF
![]()
I co, wykonujecie 40-metrowe skoki na motocyklach żeby zaliczyć przedmiot?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie