Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Starszy Pan, mimo zbliżania się grubymi krokami do setki (lat), nadal jest formie i zdrowiu. Poprosił nawet wnuczka, by nagrał go podczas jego codziennych treningów, by mógł zdradzić nam jak żyć, by dożyć do emerytury!

A to co pisze autor filmiku na YouTube:
Cytat:

Ostatnio mój dziadek (91 lat) poprosił mnie o to, by nagrać go podczas jego codziennego treningu i umieścić filmik w internecie.

Chciał pokazać jak wygląda jego sposób na walkę z czasem i przede wszystkim zachęcić Was i Waszych rodziców/dziadków do regularnej, przemyślanej aktywności fizycznej.

Od kiedy pamiętam, zawsze powtarzał "RUCH TO ZDROWIE!". Jest żywym dowodem na to, że każdy z nas ma olbrzymi wpływ na to jak będziemy wyglądać na stare lata. Jego kondycja jest efektem regularnych ćwiczeń i dobrej diety (o której w następnym odcinku;).

Pokażcie to nagranie swoim rodzicom i dziadkom, kto wie, może ich zainspiruje

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mysz_Kamiki 2013-12-20, 23:41 4
każdy dziadek zajebisty, mój wolał szlugi i rum - i w tym był też dobry 40xszlug dziennie i 500ml rumu

Zgłoś
konto usunięte 2013-12-20, 23:42
duże piwo dla tego dziadka!
Zgłoś
haqer 2013-12-20, 23:44 15
Też co dzień ćwiczę z drągiem
Zgłoś
Matuus 2013-12-20, 23:48 2
Ciekaw jestem jaki zawód dziadziuś wykonywał, bo fizyczna praca to raczej nie była...
Zgłoś
dozek 2013-12-20, 23:48 16
Nie chcę nic sugerować ale nie pokazujcie tuskowi bo znowu wiek podniesie
Zgłoś
panchamityle 2013-12-20, 23:53 4
Widać, że to jakiś wykształcony gość. Sposób wysławiania, ubiór i forma w jakiej jest wskazuje na to, że robolem nie był
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 0:19 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mindfuck 2013-12-21, 0:24 1

no, grubo.
Zgłoś
keiichi343 2013-12-21, 0:28 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Coonor 2013-12-21, 0:34 5
Lepiej żeby Tusk tego nie zobaczył bo znów podniesie wiek emerytalny
Zgłoś
majkel_admwz 2013-12-21, 0:38
pełen szacun, coś wspaniałego
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 0:59
za sam Vigor i chęć do życia krata piwa ode mnie.
chociaż pewnie nie pije bo to nie zdrowe.
tak czy owak - Pozdrawiam dziadka !
Zgłoś
Wolf3D 2013-12-21, 1:00 1
On jeszcze żyje bo jadł normalne mięso pił normalną wodę a warzywka nie zawierały wtedy tablicy Mendelejewa. Niestety Polska miała całkiem dobre przepisy co do jakości jedzenia ale po wejściu do UE przyjęliśmy ich przepisy no mamy taką papke chemiczną jak oni.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 1:00
To się nadaje na harda.
Zgłoś
Avalanger 2013-12-21, 1:23 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem