👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba bardziej chciał się kreta pozbyć
albo chciał przekopać ogródek

Widok z perspektywy mrówek.
Swoją drogą jak sobie przypomnę, że ostatnio ogródek przekopywałem i jak się przy tym męczyłem...
Swoją drogą jak sobie przypomnę, że ostatnio ogródek przekopywałem i jak się przy tym męczyłem...

Operacja się udała. Starego wk🤬iały kretowiska to zrobił jedno wielkie kretowisko. I już nic nie zakłóca widoku kretowiska na trawniku.
Każdy kto ma ogród to wie, że człowieka do takiej ostateczności może skłonić tylko kret. J🤬y podziemny szczur, który rozp🤬oli Ci caloroczną pracę! Mrówki.. Serio?
Centurionero napisał/a:
Każdy kto ma ogród to wie, że człowieka do takiej ostateczności może skłonić tylko kret. J🤬y podziemny szczur, który rozp🤬oli Ci caloroczną pracę! Mrówki.. Serio?
Z miejsca z którego wziąłem materiał, opis dotyczył mrówek.
właśnie coś u somsiada słyszałem, ale pomyślałem że znowu żone ustawia do pionu. A on na zime przekopuje ogródek.
ło ja cie p🤬le panie, nie spodziewałem się hahaha, gdzie ja moge ogladac najsmieszniejsze rzeczy swiata i sie sam do siebie na glos nie zasmieje tak tu wybuchlem smiechem haha XD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie