👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co kraj to inne prawo, ale nie mam czasu na liczenie 100 monet żeby 2 euro uciułać z tego jak czeka za barem 200 klientów po piwo. A jak odmówisz takiemu przyjęcia tych klepaków to momentalnie znajduje normalne banknoty i monety o wyższym nominale niż 5 centów. A co do takich zachowań jak twój kolega to się nie chwytam takich zachowań ;P Nie w mojej naturze bycie chamskim i złośliwym.

A nie pomyslales ze niektorzy sa turystami, jak sam mowiles rozne nacje, i po prostu chcieli sie pozbyc bilonu przed powrotem zeby nie trzymac potem tego w domu? Kazdy tak robi

ja bym wpuścił tam jakis cyklon B na pewno by go nie było widać a zabawa przednia!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie