Prostowoczy napisał/a:
Poprzednio "krzyczałem" i dostałem ostrzeżenie no ale w tej kwestii to powinien być wyjątek
oj tam, za miesiąc zapomnisz o tym
konto usunięte
2012-01-16, 18:33
Na śląsku jest dobre powietrze, tylko trzeba je dobrze pogryźć
konto usunięte
2012-01-16, 19:51
to zabieraj swoj wyngiel i wypad, bo polska i tak węgiel sprowadza z zaagranicy takie dziadostwo, jestescie niepotrzebi, nara
a tak btw, jestem z Galicji a nie z warszawy i u nas tez sie nie lubi tego bydła w stolycy, wiec łacze się w bólu oh ah...
Up. Gdybyśmy byli nie potrzebni to by nam dano zrobić autonomie fallusie.
konto usunięte
2012-01-16, 19:59
masz swoje racje anusie, nie mam zamiaru dalej z toba pisać, konwersacja z toba do niczego nie prowadzi zapluty hanysie
borisklinga napisał/a:
to zabieraj swoj wyngiel i wypad, bo polska i tak węgiel sprowadza z zaagranicy takie dziadostwo, jestescie niepotrzebi, nara.
JSW Największy producent węgla kamiennego wysokiej jakości w Europie dziadostwo to u was, bo tam nic nie ma. Autonomia i koniec
konto usunięte
2012-01-16, 20:36
Polacy zawsze potrafili poradzić sobie z zaborcami, a Wy? W sprawie autonomii zrobiliście tyle, co cyganie, macie nadzieję wygrać ją w karty...? Kaszubi, Górale i inni potrafią z nami koegzystować, to chyba przez niedobór światła tak się wam w dupach poprzestawiało, ale potraficie tylko płakać nad waszym marnym, rzecz jasna, losem; ruch oporu zszedł do podziemia, że tak powiem...
konto usunięte
2012-01-16, 22:44
@KaOeNDeI
marna prowokacja,