konto usunięte
2012-01-16, 22:49
Najśmieszniejsze jest to, że Palikot który przed wyborami deklarował się jako wielki gospodarczy liberał rewelacyjnie bawi się z Ziętkiem, którego poglądy to czysta socjalistyczna abstrakcja. Obłuda w 100%...
borisklinga napisał/a:
Po prostu znam historie, wiem jak górale kolaborowali z hitlerowcami aby ich synów nie brali do armi ani na przymusowe roboty. Jak kwiatami witali Hitlera i Hansa Franka. Jestem polakiem z dziada pradziada cenie sobie lojalnośc, patriotyzm i honor. Historia tego nie zapomni góralom, ani ja a swoje zdanie bede przekazywał dalej moim dzieciom, zeby przez takich jak ty historia Polski nie była zakłamana.
A jak to się ma do ślązaków?
konto usunięte
2012-01-16, 23:29
A o trzech Powstaniach Śląskich gorole to nie słyszały , albo może i słyszały tylko trudno prawdę przełknąć .
Jak tak widzę dzisiejsze kłótnie to zastanawiam się po co i za co Ci śląscy powstańcy walczyli ? Po to , żeby każdy dureń po jednej i drugiej stronie Brynicy miał internet i obrzucał się nienawiścią ?
Ogólnie zabawni jesteście w swoim tym śmiesznym pieniactwie , uważajcie tylko , żeby klawiatury wam się nie przegrzały i zetrzyjcie tę ślinę z waszych monitorów , bo od tych bluzgów trochę chyba są zaplute .
konto usunięte
2012-01-17, 10:47
Cytat:
związkowcami z Sierpnia 1980, który zasłynął z wielu strajków na wybrzeżu.
Ja o żadnym strajku nie słyszałem, a związek powstał w 2002 i jest przybudówką PPP, ale widać po Twoim poście, że nazwa działa na głupich polaczków.
@borisklinga
to nie miała być prowokacja... gdybym chciał Cie sprowokować to nie odpisałbyś mi tak grzecznie

tylko pomyśl czasem nim coś napiszesz... peace!
Cytat:
AUTONOMIA ŚLĄSKA i polska ginie. dziekuje dobranoc
Ahhh ta zakamuflowana opcja niemiecka