Jak w temacie. Spotkanie Janusza Palikota ze związkowcami z Sierpnia 1980, który zasłynął z wielu strajków na wybrzeżu.
"Kto na drodze stanie, ten wp🤬l dostanie! Aż będzie trzeszczało!"
Ja p🤬le, jaki Janusz Palikot? to spotkanie z Bogusławem Ziętekiem....zanim sie cos wrzuci i otaguje, to lepiej chwile pomysleć.
Konto usunięte
2012-01-16, 1:05
A obok Ziętka w jasnym sweterku to niby kto to jest?
Jak mnie wk🤬ia jak ktoś uważa się z Ślązaka, śpiewa k🤬a piosenki i przerabia słowa na polskie.
Jak chcecie k🤬a śpiewać - śpiewajcie! Ale do c🤬ja poprawnie!
Konto usunięte
2012-01-16, 10:18
weźcie tego palanta on was nie wyleczy i nic wam nie da bo to następny do koryta już mu się ta gorzała znudziła
Konto usunięte
2012-01-16, 11:46
@UP
A widzisz, Kwaśniewskiemu się nigdy nie znudziła.
Konto usunięte
2012-01-16, 13:09
"ślonzoki" i górale powinni zostać wywiezieni gdzies za ural i poddani utylizacji, zdradziecka nacja, obłudne fałszywce i kolaboranci
borisklinga napisał/a:
"ślonzoki" i górale powinni zostać wywiezieni gdzies za ural i poddani utylizacji, zdradziecka nacja, obłudne fałszywce i kolaboranci
Co masz do śląska i górali buraku?
borisklinga napisał/a:
Może rozwiniesz jakoś swoją wypowiedź? Znasz jakiegoś Ślązaka lub górala? Czy po prostu piszesz tak bo mamusia czy tatuś tak Ci powiedzieli?
borisklinga napisał/a:
Lypiej zrobisz jak se siodniesz na krauza i se rzyć rozdupcz

bo durch sie czypiocie
Konto usunięte
2012-01-16, 14:05
zwykła karczma górnicza - dużo się piwa leje, golonkę się wp🤬la i śpiewa sprośne piosenki
kto nie był nigdy niech żałuje
borisklinga napisał/a:
Chyba żeś downo nie jod czerwonych kozów gorolu przeklynty! Odp🤬l sie od Ślonzoków i Górali! a co do filmu to iście sadystyczny
dejcie czadu troche....
ja p🤬le
Konto usunięte
2012-01-16, 15:50
Ja p🤬le ale ten Ziętek to paziu...
Konto usunięte
2012-01-16, 16:48
Każdy polityk to k🤬a!!!
Poprzednio "krzyczałem" i dostałem ostrzeżenie no ale w tej kwestii to powinien być wyjątek