📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
🔥
Wiesz kim jestem?
- teraz popularne
blackburn napisał/a:
Pies kot, dzik krowa hamujemy. Jeleń łoś renifer gaz w opór.
O co chodzi?
To teraz mi powiedz o co chodzi z tą krową - czym tak znacząco anatomicznie się różni od jelenia co wpływa na twoje różne reakcje w stosunku do tych dwóch zwierząt.
I drugie pytanie - czy instruktor z twojego szkolenia występuje na tym filmie?
Dobrze że ptaki takie głupie nie są by się pod samochody tak pchać jak te durne losie
Danydwabanany napisał/a:
To teraz mi powiedz o co chodzi z tą krową - czym tak znacząco anatomicznie się różni od jelenia co wpływa na twoje różne reakcje w stosunku do tych dwóch zwierząt.
I drugie pytanie - czy instruktor z twojego szkolenia występuje na tym filmie?
Wydaje mi się że krowa jest bardziej masywna i ma zdecydowanie niżej położony środek ciężkości. Co za tym idzie jak w nią walniesz to ci najwyżej położy ci się na masce.
Te wszystkie które wymieniłem przy dodawania gazu są zazwyczaj długonogie, do tego mają poroże które jest zdecydowanej bardziej niebezpieczne niż sama zwierzyna.
blackburn napisał/a:
Wydaje mi się że krowa jest bardziej masywna i ma zdecydowanie niżej położony środek ciężkości. Co za tym idzie jak w nią walniesz to ci najwyżej położy ci się na masce.
.
Przecież to jest tak daleko idące uogólnienie, że nie ma kompletnie żadnego sensu. Jak będziesz jechał focusem czy golfem to jedno i drugie ci wpadnie przez szybę do środka. A to z porożem to już jakaś kompletna bzdura xD nie mam więcej pytań.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie