Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:23
🔥 Wiesz kim jestem? - teraz popularne
blackburn 2025-10-23, 17:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Driver19cm 2025-10-23, 22:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Danydwabanany 2025-10-24, 7:49
blackburn napisał/a:

Pies kot, dzik krowa hamujemy. Jeleń łoś renifer gaz w opór.
O co chodzi?

To teraz mi powiedz o co chodzi z tą krową - czym tak znacząco anatomicznie się różni od jelenia co wpływa na twoje różne reakcje w stosunku do tych dwóch zwierząt.
I drugie pytanie - czy instruktor z twojego szkolenia występuje na tym filmie?

Zgłoś
tomeko07 2025-10-25, 18:26
Dobrze że ptaki takie głupie nie są by się pod samochody tak pchać jak te durne losie
Zgłoś
blackburn 2025-10-25, 21:16
Danydwabanany napisał/a:

To teraz mi powiedz o co chodzi z tą krową - czym tak znacząco anatomicznie się różni od jelenia co wpływa na twoje różne reakcje w stosunku do tych dwóch zwierząt.
I drugie pytanie - czy instruktor z twojego szkolenia występuje na tym filmie?

Wydaje mi się że krowa jest bardziej masywna i ma zdecydowanie niżej położony środek ciężkości. Co za tym idzie jak w nią walniesz to ci najwyżej położy ci się na masce.
Te wszystkie które wymieniłem przy dodawania gazu są zazwyczaj długonogie, do tego mają poroże które jest zdecydowanej bardziej niebezpieczne niż sama zwierzyna.
Zgłoś
0to 2025-10-25, 23:33
Zgłoś
Danydwabanany 2025-10-26, 5:27
blackburn napisał/a:

Wydaje mi się że krowa jest bardziej masywna i ma zdecydowanie niżej położony środek ciężkości. Co za tym idzie jak w nią walniesz to ci najwyżej położy ci się na masce.
.

Przecież to jest tak daleko idące uogólnienie, że nie ma kompletnie żadnego sensu. Jak będziesz jechał focusem czy golfem to jedno i drugie ci wpadnie przez szybę do środka. A to z porożem to już jakaś kompletna bzdura xD nie mam więcej pytań.
Zgłoś
Grzechu77 2025-10-26, 7:38
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem