Miło wiedzieć, że z klechy pies na baby. Rozumiem chłopa, też lubię polizać!

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Pewnie nagrywają sobie najciekawsze teksty ze spowiedzi a potem słuchają bolcując ministrantów.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Jechanie po stereotypach jest wielce płytkie mym skromnym zdaniem. Tak, wiem zaraz zostanę zjechany, że jestem stereotypowym katolem

kinix21 napisał/a:
Z księdzem zboczuszkiem
![]()
bez przesady, wystarczyło napisać z księdzem..
xxxRafcioxxx napisał/a:
Jechanie po stereotypach jest wielce płytkie mym skromnym zdaniem.
To nie stereotypy - to święta prawda!
M1n1s7eR napisał/a:
To nie stereotypy - to święta prawda!
To jest tak: są ludzie którzy chcą być księżmi, muszą być księżmi, i ewentualnie ci co chcą por🤬ać.
kinix21 napisał/a:
księdzem zboczuszkiem
Przecież to jest właśnie przykład normalnego księdza, który woli r🤬ać dziewczyny zamiast małych chłopców!
Jeśli ktoś tu jest poj🤬y, to laska klęcząca przed dziadem i (ze smutkiem) opowiadająca o swoich przygodach.
podpis użytkownika
Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwc🤬j" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Czy życie księdza nie było by prostsze bez celibatu? Kiedyś tego nie było, kapłani byli szczęśliwi, celibat mym zdaniem powinien być 'dodatkowa/dowolną opcją'
BongMan napisał/a:
Pewnie nagrywają sobie najciekawsze teksty ze spowiedzi a potem słuchają bolcując ministrantów.
A Ty walisz sobie wymyślając takie żarty?