Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Robster 2011-06-20, 16:49 8
I powinno to wyglądać. Obaj zapieprzyli, wyjaśnili sobie szybko całą sytuację i rozeszli się w pokoju. U nas (zresztą u nich też) kłótnia sięgnęłaby 4 pokolenia.
Zgłoś
emde 2011-06-20, 21:57
Grubasek wie że nabroił to i nie protestuje.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-20, 21:58
Owszem gruby zawinił. Szlaban na żarcie mu! A poza tym to powinno tak być że rower na ścieżce rowerowej powinien być święty, tak samo jak pieszy na ścieżce pieszowej.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-20, 23:38
@up
widzę, że podpisujesz się pod każdym postem, zbierasz te piwa i zbierasz. Rozumiem cię, ludzie dają ci piwa, a wtedy się czujesz fajny i dowartościowany i wydaje ci się, że stawiają ci piwa w rzeczywistości i , że cię po prostu lubią.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-20, 23:51 1
@znawcaekranu

No, dowaliłeś mu z grubej rury. Średnio rozgarniętego licealisty.
Zgłoś
majkelson 2011-06-21, 0:39 4
@znawcaekranu
Cytat:

widzę, że podpisujesz się pod każdym postem, zbierasz te piwa i zbierasz. Rozumiem cię, ludzie dają ci piwa, a wtedy się czujesz fajny i dowartościowany i wydaje ci się, że stawiają ci piwa w rzeczywistości i , że cię po prostu lubią.

Ja tak robię. Potem seks w pojedynkę lepiej smakuje
Zgłoś
Konto usunięte 2011-06-21, 11:04
Chyba wydaje mi się albo i nie, ale chyba już widziałem ten materiał i nie u konkurencji... niestety nie mam na to dowodów, więc nie powiem, magicznego słowa na b.
Zgłoś
r4dzik 2011-06-22, 9:07
@noc,

dobrze widziałeś ale nie chce mi się linku szukać

podpis użytkownika

Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Zgłoś
fifus92 2011-06-22, 12:26
Ja widzialem tylko inny, w ktorym palili kosciol, imo lepszy.

EDIT: k🤬a ogarnalem temat
Zgłoś