I powinno to wyglądać. Obaj zapieprzyli, wyjaśnili sobie szybko całą sytuację i rozeszli się w pokoju. U nas (zresztą u nich też) kłótnia sięgnęłaby 4 pokolenia.

Owszem gruby zawinił. Szlaban na żarcie mu! A poza tym to powinno tak być że rower na ścieżce rowerowej powinien być święty, tak samo jak pieszy na ścieżce pieszowej.

@up
widzę, że podpisujesz się pod każdym postem, zbierasz te piwa i zbierasz. Rozumiem cię, ludzie dają ci piwa, a wtedy się czujesz fajny i dowartościowany i wydaje ci się, że stawiają ci piwa w rzeczywistości i , że cię po prostu lubią.
widzę, że podpisujesz się pod każdym postem, zbierasz te piwa i zbierasz. Rozumiem cię, ludzie dają ci piwa, a wtedy się czujesz fajny i dowartościowany i wydaje ci się, że stawiają ci piwa w rzeczywistości i , że cię po prostu lubią.

@znawcaekranu
No, dowaliłeś mu z grubej rury. Średnio rozgarniętego licealisty.
No, dowaliłeś mu z grubej rury. Średnio rozgarniętego licealisty.
@znawcaekranu
Ja tak robię. Potem seks w pojedynkę lepiej smakuje
Cytat:
Ja tak robię. Potem seks w pojedynkę lepiej smakuje

Chyba wydaje mi się albo i nie, ale chyba już widziałem ten materiał i nie u konkurencji... niestety nie mam na to dowodów, więc nie powiem, magicznego słowa na b.
@noc,
dobrze widziałeś
ale nie chce mi się linku szukać
dobrze widziałeś

podpis użytkownika
Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.