Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
Adiczek 2025-03-12, 19:42 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ruski_car 2025-03-12, 20:11 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
turor 2025-03-12, 20:42 2
chl404 napisał/a:

Jak działa linka śmierci?
"Linka śmierci" to swoista linka bezpieczeństwa na ubraniu. I nie jest to stalowa linka, jak myśli wiele osób, a plastikowa zrywka. Nie owija się takimi linkami szyi. Są one przymocowane do ubrań, służą do wyłączenia zapłonu.

Sam sobie to tłumaczysz ?
Zgłoś
Brocha 2025-03-12, 21:18 1
Zgłoś
buzka503 2025-03-12, 21:41 1
Podejrzewam że nic mu nie jest poza kierownica i kilkoma plastikami
Zgłoś
Payan 2025-03-12, 23:43 1
Brocha napisał/a:

Szkoda że twoja stara nie miała linki na szyi

Dojrzały komentarz, gratulacje moje masz.
Zgłoś
Adiczek 2025-03-13, 5:20
Brocha napisał/a:

Szkoda że twoja stara nie miała linki na szyi

Czasami rozumiem tych którzy tak bardzo są za aborcją,i już wiem co do których powinna być stosowana
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem