👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie to potrzebny jej w kuchni. Jeśli nie może wychodzić to musi jakoś składać zamówienia na nowe ściereczki, garnuszki i płyn do naczyń (że o zawartości lodówki nie wspomnę). Tak więc, reasumując powyższe argumenty, stwierdzam, iż facet zdechnie z głodu jeśli pozbawi ją kontaktu z zasobami potrzebnymi do pracy w kuchni.
Ty się śmiejesz a jego kobieta ma lepszy telefon w salonie, kolejny w kiblu, następny w łazience i jeszcze jeden w sypialni. I jeszcze parę w pozostałych sypialniach / łazienkach

@Shaggy93,
telegraf jej wystarczy, chyba że w kuchni powinna być jedna inteligentna rzecz, to smartfon pasuje.
telegraf jej wystarczy, chyba że w kuchni powinna być jedna inteligentna rzecz, to smartfon pasuje.

@Shaggy93
Nie zrozumiałeś.
On nie napisał że nie potrzebuje W OGÓLE telefonu, tylko ze nie potrzebuje TAKIEGO telefonu.
W sensie że wystarczy jej stara Nokia.
Nie zrozumiałeś.
On nie napisał że nie potrzebuje W OGÓLE telefonu, tylko ze nie potrzebuje TAKIEGO telefonu.
W sensie że wystarczy jej stara Nokia.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie