👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bo w olimpiadzie chodzi o pokoje hotelowe.
W dupach się poprzewracało.
W dupach się poprzewracało.

Przecież to kacapy. Czego się po nich świat spodziewał? Że nagle na olimpiadę się ogarną, spoważnieją? Mam nadzieję że te igrzyska będą długo pamiętane i dostarczą wiele poza sportowych atrakcji.

A ja myślę, że to wszystko jedna wielka, zachodnia, anty-putinowa propaganda, bojkotująca Rosję za ich odmiennne od Europejsko-Amerykańskich poglądy.

Mr.Hardistic cicho ! nie przypominaj im prosze... ja juz mam dosc..

Śmiejcie sie śmiejcie,my nie bylismy wcale lepsi na Euro 2012. Wspaniałe stadiony-wodospady itd...

mopet napisał/a:
Przecież to kacapy. Czego się po nich świat spodziewał? Że nagle na olimpiadę się ogarną, spoważnieją? Mam nadzieję że te igrzyska będą długo pamiętane i dostarczą wiele poza sportowych atrakcji.
a ja myślę, że będą długo pamiętane bo publiczność się na nich rozerwie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie