Szybkie wytłumaczenie rowerzyście jak się jeździ i czemu nie warto pokazywać środkowego palca :
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Odważna tłusta łajza i patologia drogowa. Kozak bo rowerzysta waży może 45kg. Jakby na mnie trafił to bym go pozamiatał a na kamerce miałby pamiątkę jak mu morda puchnie .
hugo283 napisał/a:
Spaślak w klapkach dostałby w ryj i kopa w jaja jakby mnie tak zepchnął z roweru. Pomijając ,że nie jeżdżę na rowerze.
Ojojoj nie strasz bo się zesrasz
Pedalarz nauczony szacunku do innych. Bo sam do siebie powinen stracić
outofbody napisał/a:
Art. 217
§ 1. Kto uderza człowieka lub w inny sposób narusza jego nietykalność cielesną, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli naruszenie nietykalności wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
Ja to tu tylko zostawię
Paragraf 2 do kompletna bzdura bo jak cię ktoś jebnie i mu oddasz to jest obrona.
Nie wiedziałem że żyje w tak dzikim kraju że można kogoś uderzyć bo mu pokazał palec
Wiewór napisał/a:
Nie wiedziałem że żyje w tak dzikim kraju że można kogoś uderzyć bo mu pokazał palec
A można jak najbardziej, jeszcze jak.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie