Szybkie wytłumaczenie rowerzyście jak się jeździ i czemu nie warto pokazywać środkowego palca :
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
Spaślak w klapkach dostałby w ryj i kopa w jaja jakby mnie tak zepchnął z roweru. Pomijając ,że nie jeżdżę na rowerze.
hugo283 napisał/a:
Spaślak w klapkach dostałby w ryj i kopa w jaja jakby mnie tak zepchnął z roweru. Pomijając ,że nie jeżdżę na rowerze.
Jedno piwo bajera i ten wyczyn gość ją wygrał
hugo283 napisał/a:
Też wszystkich pozdrawiasz środkowym palcem, nawet w momencie gdy Ty lub Twoja partnerka zachowujecie się jak święte krowy jadące środkiem publicznej drogi stwarzając na niej zagrożenie?
Takiego wydmuszkę - pedalarza najlepiej z lepy, to dużo bardziej upokarza i niweluje ewentualne następstwa takiego pchnięcia...
a gdzie powinni ci rowerzyści jeechać? serio pytam. Przecież ścieżki tu nie ma, a po chodniku w tym wypadku nie wolno.
programista4k napisał/a:
a gdzie powinni ci rowerzyści jeechać? serio pytam. Przecież ścieżki tu nie ma, a po chodniku w tym wypadku nie wolno.
Idioto...Gdybym ci tu powiedzial to, co oznacza gest wykonany tu przez pedalarza, dostalbym warna. Rozumie imbecyl?
hugo283 napisał/a:
A tak spaślak dostanie wyrok za napaść , pobicie , narażenie utraty zdrowia i życia itd .Jeszcze można psychiatrę załatwić to uprawnienia straci
Znawca_Cipek napisał/a:
Idioto...Gdybym ci tu powiedzial to, co oznacza gest wykonany tu przez pedalarza, dostalbym warna. Rozumie imbecyl?
Spadł z roweru za gest w stronę kierowcy, no i powinni jechać "gęsiego" a nie równolegle.
Zajmowali rowerami więcej drogi niż mała osobówka.
W sumie nic się nie stało, "wykład " we łbie pedalarza nie zostanie na długo ponieważ w mordę solidnie z liścia nie dostał.
hugo283 napisał/a:
A potem bys sie obudzil.
Dwóch debili. Jeden ojciec, uczy własne dziecko jak trafić na harda, drugi niepotrafiący zapanować nad emocjami. Czy pokazanie faka byłoby warte, aby ten frajerzyna z roweru jebnął łbem w krawężnik? Na harda tak, ale poza tym?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie