Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
zonk 2021-07-11, 22:22 2
Jakim trzeba być kretynem że do neta to wrzucić... Spaślak za kretynizm powinien dostać nauczkę.
Zgłoś
Kherdar 2021-07-11, 22:25 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
radek225 2021-07-11, 22:35 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
focusek 2021-07-11, 22:38
Zgłoś
Wilczek2137 2021-07-11, 22:54
a w tle Zakład Karny nr.1 na ul. Kleczkowskiej we Wrocławiu
Zgłoś
Kutasiarz 2021-07-11, 23:19 3
Ja kiedyś przechodziłem z siostrą przez pasy i nadjechał jakiś zimny lokieć, muzyka na full obok jakaś cycata sucz.
Zatrzymał się przed nami z piskiem opon. Ja do siostry mówię że baran robi popisówkę przed dziunią. Przeszliśmy przez pasy, on zrównał się z nami i mówi przez uchylone okno, że jak mam coś do powiedzenia to on chętnie posłucha. Spaliłem buraka i nawet słówkiem się nie odezwałem.
Zgłoś
TrzyDwaJeden 2021-07-11, 23:22 2
programista4k napisał/a:

a gdzie powinni ci rowerzyści jeechać? serio pytam. Przecież ścieżki tu nie ma, a po chodniku w tym wypadku nie wolno.

Wg prawa rowerzyści nie mogą poruszać się po drodze publicznej obok siebie tylko gęsiego.
Zgłoś
maddog77 2021-07-11, 23:33
Oho antifa w cywilu...beta male.
Zgłoś
Husarz12 2021-07-11, 23:37 2
Zgłoś
paczfiko 2021-07-11, 23:46
radek225 napisał/a:

Mam 7 km do centrum ponad 100 tysięcznego miasta, pastuszku oderwany od pługa.

Nie chcę wam przeszkadzać w bardzo interesujące i nad podziw inteligentnej rozmowie, ale pastuszek nie ma nic wspólnego z pługiem.

pastuch:

osoba zajmująca się pasterstwem, osoba hodująca udomowione zwierzęta, głównie pilnująca ich podczas wypasania na halach górskich, łąkach lub stepach; pasterz

Pług:

Pług składa się z jednego lub kilku korpusów płużnych. Każdy korpus płużny posiada lemiesz, który odcina pas roli (skibę) od calizny, odkładnicę odwracającą i wrzucającą odciętą skibę w bruzdę wykonaną przez poprzedni korpus płużny.

W zależności od przeznaczenia głębokość orki może wahać się od około 5 cm (podorywka) do około 30 cm (orka przedzimowa). Zależnie od rodzaju orki wyróżnia się pługi podorywkowe i do orki głębokiej.

Pozdrawiam z wioski

Zgłoś
MukaPuka 2021-07-12, 0:36
Zgłoś
Kurde26 2021-07-12, 0:40 3
Zgłoś
robcio26 2021-07-12, 0:40 2
Kierujący to powinien się leczyć psychiatrycznie.
Zgłoś
Exclip 2021-07-12, 9:34
Baba nie mysli, zaparkowala rower na srodku ulicy,
Zgłoś
intermag 2021-07-12, 9:59
Strielok1 napisał/a:

Za palec to lepa się należała, dużo bezpieczniejsza od takiego popchnięcia, i dużo bardziej upokarzająca. I jakiś kurs na kartę rowerową czy chociażby paszport polsatu, jadą obok siebie zamiast jedno za drugim, w dosyć dużej odległości od krawężnika zamiast przy nim, jeszcze na końcu tępa baba stawia rower na środku pasa zamiast przy krawędzi czy jeszcze lepiej na chodniku. Kumulacja lepsza niż w totka.

Karta rowerowa jak najbardziej powinna być, ja robiłem swoją jeszcze w szkole ze zdjęciem, upoważniała nawet do jazdy na motorowerach tyle ze ja stary jestem i jakoś wtedy bezpieczniej było. Tak mi się wydaje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem