ciekawe jak byś zareagował na taką wygraną bo ja bym się chyba zesrał

kwasix napisał/a:
Czy to jest Drew Carey?Co za upadek..
pecuni non olet

90% Polaków też by tak zareagowała jakby wygrała samochód za pół miliona prawie i do tego jeszcze 30tyś w gotówce.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
ta kobieta przypomina mi tylko jedno: ciotkę głównego bohatera "Requiem for a Dream"

Za 10 patyków i R8 spyder miałbym wyj🤬e czy ktoś się będzie ze mnie śmiał czy nie... Zazdroszczę babce...
a nie powinniśmy jej z zawiści zwyzywać od najgorszych kurew? toż to nasza tradycja narodowa...

To jest zabawne, ale zwrocie uwage ze kazdy tam cieszy sie z jej wygranej i probuja jej pomoc, w Polsce z zawiscie kazdy by krzyczal aby tylko zle odpowiedziala..

piguły srogie to fakt, ale muszę przyznać, że morda mi się uśmiechnęła jak na nią patrzyłem. Szkoda, że będzie musiała sprzedać auto, żeby opłacić podatek od wygranej. Przynajmniej zostanie jej trochę gotówki.
o ja p🤬le
four thousand dollars!

four thousand dollars!

podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi

nie jest spigulona bo ma normalne źrenice. gdyby była miała by takie jak z obrazka w google jak wpiszecie LSD eyes