bo nasza reprezentacja nie potrafi grac to próbuja ich deszczem zajebac.
a po drugie słyszałem że jest tylko jedna osoba, która potrafi rozłozyc dach lecz potrzebna jest zgoda wyższych głów
a po drugie słyszałem że jest tylko jedna osoba, która potrafi rozłozyc dach lecz potrzebna jest zgoda wyższych głów
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Dzis, kiedy Polska miała zmierzyć sie z Anglią, nie zamknęli dachu na stadionie

podpis użytkownika

Kto tam ma tam czas na sprawdzenie prognozy pogody jak Anglicy mają przyjechać?! hhaaha wstyd
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
kto podejmował decyzje odnośnie zamknięcia dachu? PZPN
kto nie przewidział, ze w połowie października będzie padać? PZPN
kto k🤬a nie sprawdził pogody na dziś? PZPN
przepisy są brutalne. Jak trening przy otwartym to i mecz przy otwartym dachu. Mogli zamknąć profilaktycznie? Mogli... więc job twoju mać, czemu nie zamknęli?
Nie pozostaje nic innego jak wziąć się za ręce i odśpiewać hymn polskiej reprezentacji
PZPN, PZPN, j🤬 j🤬 PZPN
kto nie przewidział, ze w połowie października będzie padać? PZPN
kto k🤬a nie sprawdził pogody na dziś? PZPN
przepisy są brutalne. Jak trening przy otwartym to i mecz przy otwartym dachu. Mogli zamknąć profilaktycznie? Mogli... więc job twoju mać, czemu nie zamknęli?
Nie pozostaje nic innego jak wziąć się za ręce i odśpiewać hymn polskiej reprezentacji
PZPN, PZPN, j🤬 j🤬 PZPN

bedzie taniec synchroniczny na wodzie
..nie zamknal dachu bo to grozi katastrofa przy TAKIM deszczyku
k🤬a... ja p🤬le i wogole, Polsko obudz sie..!

..nie zamknal dachu bo to grozi katastrofa przy TAKIM deszczyku

k🤬a... ja p🤬le i wogole, Polsko obudz sie..!
podpis użytkownika
..
Pewnie zrobia to za tydzien jak wszystkie odpowiednie osoby dostana podania, kwitki, pieczatki i koperty.

Podobno Anglicy się wcześniej nie zgodzili grać pod zamkniętym dachem a teraz rżną głupa i zwalają winę na Polaków.
A nie potraficie, debile, zrozumieć że decyzję o rozłożeniu - czy też nie - dachy podejmuje FIFA?
Nieeee, bo kur*a po co, lepiej sobie ponarzekać w jakim to chu*owym kraju żyjemy, a co.
Nieeee, bo kur*a po co, lepiej sobie ponarzekać w jakim to chu*owym kraju żyjemy, a co.