👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Up
Akurat ta awantura była dogadana z Angolami i spotkanie w parku było dość honorowe jak na tamte czasy .
Na stadionie Angole nie mogli przełknąć gorzkiej pigułki z przed kilkunastu minut i zaczęli się pruc do Polaków itd wiec dostali lekcje nr2 .
Po tym wydarzeniu juz nikt w europie nie był skóry walczyć z Polakami .
Akurat ta awantura była dogadana z Angolami i spotkanie w parku było dość honorowe jak na tamte czasy .
Na stadionie Angole nie mogli przełknąć gorzkiej pigułki z przed kilkunastu minut i zaczęli się pruc do Polaków itd wiec dostali lekcje nr2 .
Po tym wydarzeniu juz nikt w europie nie był skóry walczyć z Polakami .
Dlatego z Polakami każdy walczy na dystans, bo w zwarciu to nie wiem czy ktoś kiedyś dał radę... Nawet Redute Ordona ruscy musieli artylerią ostrzelać.
Bo dzisiejsza Europa uczy by nie odpowiadać agresją na agresje, przez to kraje zachodnie stają się c🤬kami i chłopcy się bić nie umieją.
Jak dla mnie spoko, jedyne co nie jest spoko, to miejsca. Nie mogliby jak ludzie wybierać sobie pół bitew gdzieś, gdzie nie ma przypadkowych ludzi co by nie oberwali? Czy tak jak ten co podobno wyrwał lutę pod kolumną? Ustawki ok ale gdy jakkolwiek dostaje się przypadkowym ludziom, to już bandytyzm, który należy utylizować.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie