Polska i Ukraina oczami cudzoziemców
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Polska i Ukraina oczami cudzoziemców
CHAOZ napisał/a:
Hey,hey, who's not jumping is a Jew = kto nie skacze ten z Widzewa
![]()
Akurat skandują to co zwykle czyli 'kto nie skacze ten z Ż__zewa', ale to byłoby trudno przetłumaczalne
Co wy gadacie. Myślicie, że za granicą jest inaczej? Że siedzą sobie spokojnie na trybunach. Może jedynie w 1 lidze, ale tak to napieprzają się więcej niż tutaj w Polsce.
Niech teraz powie nam Campbell kto zatrzymał tych idiotów co dewastowali Londyn. Nie wie ? To ja mu podpowiem. Londyńscy kibice. A podobno byli kiedyś gorsi od Polaków i po części na pewno gdzieś ta złość między nimi została.
Co do nienawiści w Anglii, to jak byłem bodajże dwa lata temu u kuzyna w Anglii, który pracuje w szpitalu, to mówił, że zadźgali Polaka w jednej z dzielnic pod londyńskiego miasta. Za co? Za to, że był Polakiem jak wyjaśniła angielska policja.
Druga rzecz, to nawet nie oglądając tego filmu mogę powiedzieć, że zostały wybrane najgorsze momenty z ostatniej dekady kibicowania w Polsce. Tylko pytanie gdzie zostały pominięte, charytatywne akcje, zbiórki na chore dzieci, zbiórki na zorganizowanie Mikołaja dla biednych dzieci, organizacja turniejów dla dzieci. O tym się milczy, bo po co rozpowiadać, że kibole zrobili coś dobrego ?
@vass Skończ Waść wstydu oszczędź. Nie wiesz o co chodzi to skończ pieprzyć farmazony, bo siejesz tylko i wyłącznie zamęt w ludzkich umysłach i nie pozwalasz co poniektórym poznać prawdy.
Co do nienawiści w Anglii, to jak byłem bodajże dwa lata temu u kuzyna w Anglii, który pracuje w szpitalu, to mówił, że zadźgali Polaka w jednej z dzielnic pod londyńskiego miasta. Za co? Za to, że był Polakiem jak wyjaśniła angielska policja.
Druga rzecz, to nawet nie oglądając tego filmu mogę powiedzieć, że zostały wybrane najgorsze momenty z ostatniej dekady kibicowania w Polsce. Tylko pytanie gdzie zostały pominięte, charytatywne akcje, zbiórki na chore dzieci, zbiórki na zorganizowanie Mikołaja dla biednych dzieci, organizacja turniejów dla dzieci. O tym się milczy, bo po co rozpowiadać, że kibole zrobili coś dobrego ?
@vass Skończ Waść wstydu oszczędź. Nie wiesz o co chodzi to skończ pieprzyć farmazony, bo siejesz tylko i wyłącznie zamęt w ludzkich umysłach i nie pozwalasz co poniektórym poznać prawdy.
"12 czerwca Rosja obchodzi swoje święto narodowe - Dzień Rosji. Kibice z Rosji, którzy przyjadą do Polski na Euro 2012 zwrócili się z prośbą o możliwość organizacji w Warszawie marszu z okazji Dnia Rosji. Nie było powodów, by odmówić im zgody na przemarsz. 12 czerwca, czyli w dniu meczu Polska - Rosja ulicami stolicy przejdzie nawet kilka tysięcy kibiców z Rosji. Policja i służby porządkowe są przygotowane na najgorsze, ale premier Donald Tusk uważa, że ze strony Rosjan nie ma zagrożenia." źródło se.pl
To święto nawiązuje do wypędzenia POLAKÓW z kremla. Dla mnie prowokacja mam nadzieje że stołeczni (i nie tylko) kibice pokażą co to znaczy best hooligans in Europe
To święto nawiązuje do wypędzenia POLAKÓW z kremla. Dla mnie prowokacja mam nadzieje że stołeczni (i nie tylko) kibice pokażą co to znaczy best hooligans in Europe
Ale koloryzują na stadiony na EURO nie będzie włazić takie bydło jak na tych filmach.
"Hey,hey, who's not jumping is a Jew = kto nie skacze ten z Widzewa " z zydzewa lapsie
Kiedyś już wrzucałem ale wrzucę raz jeszcze co Ukraina robi z kibolami.
PS. Trzeba wiedzieć że nie chodzi się w pewne miejsca gdy się jest kim jest tak jak np. wiadomo że nie poszedłbym do jakiejś czarnej dzielnicy w Stanach czy Anglii ale na to patrzy się tylko z jednej strony jak widać.
PS. Trzeba wiedzieć że nie chodzi się w pewne miejsca gdy się jest kim jest tak jak np. wiadomo że nie poszedłbym do jakiejś czarnej dzielnicy w Stanach czy Anglii ale na to patrzy się tylko z jednej strony jak widać.
biali problemu nie maja, w sumie jak popatrze na filmiki z mcdonalda w usia to nawet mnie to cieszy....
2:29 Austria jest nowym sąsiadem Polski? To jakiś sabotaż żeby Czesi nie dotarli na Euro? Chyba, że BBC zamieniło Czechu i Austrie na specjalne potrzeby programu. Albo są uberami i nie uczyli się geografii w podstawówce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie