Główna Poczekalnia (16) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
Standardy WHO
bzyk_bzyku • 2020-09-29, 8:14
Jakby ktoś miał wątpliwości co do tego, co WHO chce implementować, w procesie nauczania dzieci, od 0 do 4 roku życia.

Ich już tam widzę całkiem popie*doliło.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kruszymordziec 2020-09-29, 21:45
petru23 napisał/a:

Kto ma dzieci ten wie. W wieku właśnie 4 lat dziecko zaczyna się interesować własnym ciałem. Moja córka odkryła, że smyranie po cipce jest dla niej przyjemne.
I teraz, zgodnie w WHO mogę z nią pogadać (co zrobiłem) tłumacząc albo zgodnie z PiS mogę nastraszyc slepotą, włosami między palcami czy Ż__em, który ją porwie i zje.
Jebnijcie wy się w te puste łby.

Ty ciemny czlowieku! wolisz aby jakis pan tłumaczył twojej 4-letniej córce jak ma sie dotykać??? No chyba ze sam byłeś dotykany!
Zgłoś
kawior2007 2020-09-29, 22:02
petru23 napisał/a:

Kto ma dzieci ten wie. W wieku właśnie 4 lat dziecko zaczyna się interesować własnym ciałem. Moja córka odkryła, że smyranie po cipce jest dla niej przyjemne.
I teraz, zgodnie w WHO mogę z nią pogadać (co zrobiłem) tłumacząc albo zgodnie z PiS mogę nastraszyc slepotą, włosami między palcami czy Ż__em, który ją porwie i zje.

Jak najbardziej popieram, bardzo dobrze zrobiłeś. Ale to chyba rodzic właśnie powinien z tym dzieckiem porozmawiać, a nie nie wiadomo kto w szkole. Na razie miła pani potem może transwestyta. Przecież można rodzicom przekazać materiały jak rozmawiać z dzieckiem
Zgłoś
petru23 2020-09-29, 23:02 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
betonowy_krokiet 2020-09-29, 23:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ph5i5 2020-09-29, 23:28 1
petru23 napisał/a:

Widzę, że zainteresowanie c🤬ką corki nie idzie w parze z czytaniem ze zrozumieniem. Przeczytaj jeszce raz co WHO tam napisało, zwłaszcza w ostatnim punkcie.
Zgłoś
croyna 2020-09-29, 23:49
petru23 napisał/a:

wszystko spoko, dopóki sam z dzieckiem o tym pogadasz albo masz wpływ na to, kto to zrobi. chyba, że zabierze się za to wymalowany drag queen w przedszkolu, co dla mnie jest abstrakcją
Zgłoś
robsonx79 2020-09-30, 1:26 1
kawior2007 napisał/a:

Jak najbardziej popieram, bardzo dobrze zrobiłeś. Ale to chyba rodzic właśnie powinien z tym dzieckiem porozmawiać, a nie nie wiadomo kto w szkole. Na razie miła pani potem może transwestyta. Przecież można rodzicom przekazać materiały jak rozmawiać z dzieckiem

Na razie to się w szkole wymądrzają głównie katecheci. Dziecko odpowiednio przygotowane do życia, bez prowincjonalnych tematów tabu, będzie w stanie chociażby powiedzieć komuś, że jakiś wujek się do niego przystawiał. Dziecko wychowane w strachu i wstydzie będzie to tłumiło przez lata.
Zgłoś
xalk 2020-09-30, 3:38 1
Zgłoś
Wiewór 2020-09-30, 8:21 1
Tego narodu nie da się uratować. Kościół poczynil nieodwracalne uszkodzenia w łbach polskiego chlopstwa.
Zgłoś
psykop 2020-09-30, 8:53 1
petru23 napisał/a:

"Hej, córcia. Przyjemnie jak tak robisz? To jest dziecięca masturbacja. Możesz tak robić, to nic złego. Seksualność to w ogóle wspaniały świat. Możesz wszystko, nawet zapuścić brodę i jajka, ale pogadamy o tym kiedy indziej. Tutaj mam wytyczne jak, kiedy i o czym z tobą rozmawiać. No to papa. Tatuś cię kocha."
Zgłoś
Sewer232 2020-09-30, 9:08
Zgłoś
konto usunięte 2020-09-30, 10:46
Zgłoś
de_Sade 2020-09-30, 13:04
Druga strona też ma problemy z uszanowaniem prawa rodziców do wychowania dzieci mamadu.pl/148803,o-aborcji-i-lgbt-w-szkole-prelekcja-w-liceum-bawera-aondo-akaa
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-09-30, 17:09 1
Czemu mamy nie edukować dzieci w tym temacie? Temu że dla kościoła staje się to nie wygodne gdy dzieciak zaczyna odróżniać księdza co lubi dzieci od księdza zboczeńca pedofila
inna sprawa że to są zalecenia, nikt nikogo nie zmusza do czytania tego dziecku, w szkołach wiedza ta też będzie przekazywana za zgodą opiekuna
Zgłoś
kocur75 2020-09-30, 19:42
petru23 napisał/a:

za pedofilię powinni karać kastracją na żywca
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem