jak widzę dziary na ryju to wiem ze mam do czynienia z osoba o wybitnej inteligencji
Ja p🤬lę. Syf jak jasna cholera, wydziarane łapy i gęba, pucha po browarze, mordy jedna i druga nieskalane inteligencją, bo samica homo patusa zamiast zrzucić sztangę to ciągnie ją w swoją stronę pogarszając sytuację. Gościu pewnie poćwiczył miesiąc i myślał, że teraz dźwignie 200kg zapominając, że ciężar zwiększa się stopniowo, nie skokowo. Typowi beneficjenci 800+ i kupujący najtańsze żarcie w biedrze....
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
radek225 napisał/a:
Ja p🤬lę. Syf jak jasna cholera, wydziarane łapy i gęba, pucha po browarze, mordy jedna i druga nieskalane inteligencją, bo samica homo patusa zamiast zrzucić sztangę to ciągnie ją w swoją stronę pogarszając sytuację. Gościu pewnie poćwiczył miesiąc i myślał, że teraz dźwignie 200kg zapominając, że ciężar zwiększa się stopniowo, nie skokowo. Typowi beneficjenci 800+ i kupujący najtańsze żarcie w biedrze....
Ej no, ja też kupuję w Biedrze i w dodatku nie mam 800+... 😔
Krzysztof smok, jak ktoś wstawi na harda jak wsadza palec w dupę i pompuje k🤬sa to poproszę o link
JoSeed napisał/a:
Ej no, ja też kupuję w Biedrze i w dodatku nie mam 800+... 😔
Sam kupuję w biedrze, ale możesz kupić najtańsze śmieci, a możesz też kupić dobre jakościowo produkty.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Kiedyś pozna Karynę, albo Dżesikę, zamieszkają razem, będą mieć syna Brajana, Sebę, może córkę Vanessę, będzie miał zasądzone alimenty, ale będzie całkowicie nieegzekwowalny. Mimo niesnasek w konkubinacie, dalej będą ze sobą mieszkać.