Już nawet nie chce mi się chować od kogo zaj🤬e
Więcej już tego nie zrobi, bo nie żyje
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Więcej już tego nie zrobi, bo nie żyje
nigdy cie nie polaskotal prad z gniazdka tylko mamusia zawsze mowila ze nie wolno bo mozesz umrzec, co ? Nie jest to przyjemne doswiadczenie poczuc jak przeplywa prad przez cialo no ale bez przesady. Musialby ci przez mozg duzy prad poleciec zeby cie zabilo
A może nie ma mózgu? Co wtedy?
Więcej już tego nie zrobi, bo nie żyje
To Ameryka, tam jest 110V w gniazdkach...
Co do różnic między naszym prądem w gniazdku a ich bardziej ciekawy jest fakt, że dzięki temu oni grali w 60FPSach na starych konsolach typu NES czy SNES itd.
Dlatego stare gry puszczone w PALu wydają się być zwolnione, a europejskie gry w NTSC- przyspieszone.
nigdy cie nie polaskotal prad z gniazdka tylko mamusia zawsze mowila ze nie wolno bo mozesz umrzec, co ? Nie jest to przyjemne doswiadczenie poczuc jak przeplywa prad przez cialo no ale bez przesady. Musialby ci przez mozg duzy prad poleciec zeby cie zabilo
Kolejne dziecko systemu ,się boji prądu ech burzy też się boisz pewnie ,a i petard to już na pewno , a na obiadek tylko bezglutenowe i vege , kawa tylko ze Starbucksa , zmartwie cię prąd 230 v żeby cię zabił to musiałabyś się pod latarnie podłączyć, bo nawet do wanny jak p🤬lniesz suszarkę to nie działa, tak jak ci na filmach pokazywali , a dziś okazuje się że zwarcie odcina bezpieczniki i prądu nie ma !!
Im wcześniej tym lepiej.
Pan mądrala się znalazł. Nie wiem każdym mieszkaniu są bezpieczniki działające w taki sposób. Zabić może już natężenie 30mA a z gniazdka można uzyskać wielokrotność takiego natężenia bez żadnego problemu.
Przy porażeniu prądem przepływ przez mózg nie ma największego znaczenia. Najprawdopodobniejszym finałem jest groźna arytmią taka jak np migotanie komór.