Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
regal 2025-02-17, 2:26 4
Więcej już tego nie zrobi, bo nie żyje
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-17, 3:34 10
regal napisał/a:

Oj tam, zaraz, że nie żyje. Stara indyjska technika natychmiastowej pionizacji, zaraz postawi go na nogi!

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
encoder178 2025-02-17, 4:54 19
regal napisał/a:

nigdy cie nie polaskotal prad z gniazdka tylko mamusia zawsze mowila ze nie wolno bo mozesz umrzec, co ? Nie jest to przyjemne doswiadczenie poczuc jak przeplywa prad przez cialo no ale bez przesady. Musialby ci przez mozg duzy prad poleciec zeby cie zabilo
Zgłoś
Adiczek 2025-02-17, 5:31 3
encoder178 napisał/a:

nigdy cie nie polaskotal prad z gniazdka tylko mamusia zawsze mowila ze nie wolno bo mozesz umrzec, co ? Nie jest to przyjemne doswiadczenie poczuc jak przeplywa prad przez cialo no ale bez przesady. Musialby ci przez mozg duzy prad poleciec zeby cie zabilo

A może nie ma mózgu? Co wtedy?
Zgłoś
ungubungu 2025-02-17, 6:36 14
Adiczek napisał/a:

A może nie ma mózgu? Co wtedy?

Wtedy zadaje takie debilne pytania.
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-02-17, 7:27 9
Im wcześniej tym lepiej.

Zgłoś
Sramnawas 2025-02-17, 7:36 2
regal napisał/a:

Kolejne dziecko systemu ,się boji prądu ech burzy też się boisz pewnie ,a i petard to już na pewno , a na obiadek tylko bezglutenowe i vege , kawa tylko ze Starbucksa , zmartwie cię prąd 230 v żeby cię zabił to musiałabyś się pod latarnie podłączyć, bo nawet do wanny jak p🤬lniesz suszarkę to nie działa, tak jak ci na filmach pokazywali , a dziś okazuje się że zwarcie odcina bezpieczniki i prądu nie ma !!
Zgłoś
kuba1986 2025-02-17, 8:03 3
To Ameryka, tam jest 110V w gniazdkach...
Zgłoś
NarodowySkinhead 2025-02-17, 8:52 5
kuba1986 napisał/a:

To Ameryka, tam jest 110V w gniazdkach...

I co to ma do rzeczy ?

Kolejni debile, którzy uważają, że volty zabijają.
TV Rubin ma 10,000V i jakoś nikt nie umarł, co najwyżej palec się czarny zrobił jak za długo łukiem elektrycznym się człowiek bawił.

Ampery zabijają.

Co do różnic między naszym prądem w gniazdku a ich bardziej ciekawy jest fakt, że dzięki temu oni grali w 60FPSach na starych konsolach typu NES czy SNES itd.

Dlatego stare gry puszczone w PALu wydają się być zwolnione, a europejskie gry w NTSC- przyspieszone.
Zgłoś
Zulu-Gula 2025-02-17, 9:52 1
NarodowySkinhead napisał/a:

Co do różnic między naszym prądem w gniazdku a ich bardziej ciekawy jest fakt, że dzięki temu oni grali w 60FPSach na starych konsolach typu NES czy SNES itd.

Dlatego stare gry puszczone w PALu wydają się być zwolnione, a europejskie gry w NTSC- przyspieszone.

Co do konsol, tak było za czasów telewizorów kineskopowych, gdyż częstotliwość odświeżania obrazu współgrała z częstotliwością prądu w sieci elektrycznej, Europa 50Hz ( 50 fps/s ), USA, Japonia 60Hz, czyli 60 obrazów na sekundę.
Dotyczyło to również konsol Playstation 1 i 2, jak i pierwszych XBoxów,
Sam grałem na europejskiej PS1 w spowolnione Gran Turismo ( NTSC USA) i spowolnionego Tekkena ( NTSC JAP ),
Za to na amerykańskich i japońskich konsolach, gry europejskie wydane w systemie obrazu PAL, zap🤬lały jak szalone.
Zgłoś
Latissimus 2025-02-17, 10:25
encoder178 napisał/a:

Pamiętam jak na taboret wlazłem i włożyłem gwozdz do gniazdka, jeblo aż spadłem. Jednak jak ma się pecha to można zejść z tego świata, zaburzenia rytmy serca mogą się pojawić po porażeniu pradem i kaplica
Zgłoś
vortexture 2025-02-17, 11:02 3
Sramnawas napisał/a:

Kolejne dziecko systemu ,się boji prądu ech burzy też się boisz pewnie ,a i petard to już na pewno , a na obiadek tylko bezglutenowe i vege , kawa tylko ze Starbucksa , zmartwie cię prąd 230 v żeby cię zabił to musiałabyś się pod latarnie podłączyć, bo nawet do wanny jak p🤬lniesz suszarkę to nie działa, tak jak ci na filmach pokazywali , a dziś okazuje się że zwarcie odcina bezpieczniki i prądu nie ma !!

Pan mądrala się znalazł. Nie wiem każdym mieszkaniu są bezpieczniki działające w taki sposób. Zabić może już natężenie 30mA a z gniazdka można uzyskać wielokrotność takiego natężenia bez żadnego problemu.

Przy porażeniu prądem przepływ przez mózg nie ma największego znaczenia. Najprawdopodobniejszym finałem jest groźna arytmią taka jak np migotanie komór.
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-02-17, 14:00 1
Zulu-Gula napisał/a:

Im wcześniej tym lepiej.

Koszerne łózeczko dla dziecka?
Zgłoś
Sramnawas 2025-02-17, 17:18 1
vortexture napisał/a:

Pan mądrala się znalazł. Nie wiem każdym mieszkaniu są bezpieczniki działające w taki sposób. Zabić może już natężenie 30mA a z gniazdka można uzyskać wielokrotność takiego natężenia bez żadnego problemu.
Przy porażeniu prądem przepływ przez mózg nie ma największego znaczenia. Najprawdopodobniejszym finałem jest groźna arytmią taka jak np migotanie komór.

Dobrze że w życiu mnie od dziecka setki razy prąd poraził a i na nie jednej robocie , też wtedy jak były topikowe bezpieczniki , i jakoś nie mam migotania komór może banie mi zj🤬o ale jakoś funkcjonuje , nie bojąc się własnego prądu , tak was systemowo nauczono a prawdziwe zagrożenie to tolerancja !! I ślepe brnięcie w to co w szkole na studiach i w mediach nam wciskaja , naprawdę trzeba mieć nie fart żeby 230 v zabiło a migotania komór to i po dobrym weekendzie można dostać !! i na cholere serce pobudza się wysokim napięciem!! Pozdrawiam z Faza
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie