👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Potrafi organizować swój czas. Wracając, wypatroszy kurę i obiad prawie gotowy. Pół godziny do przodu.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
pewnie w młodości była project managerem i chce dalej być 100% produktywna. Dziecko korporacji.
SirMajkel napisał/a:
pewnie w młodości była project managerem i chce dalej być 100% produktywna. Dziecko korporacji.
w jej młodości to raczej korpo nie było

piwo za czyjąś stara która już szykuje ziemniory do gotowania
Kobiety.
Kobiety.

Hipster lvl over 9000. Bo pisanie na maszynie w starbuksie w jest już zbyt modne.
Nie wiem czemu drzecie łacha z kobiety, która nie chce stracić ani chwili z dnia - nawet w autobusie spędza czas produktywnie zamiast siedzieć i ślipić na mijane billboardy...
A jak ktoś bezproduktywnie przegląda na FB zdjęcia bachorów, miłosne wyznania Dżesik oraz wrzuty JP100% Sebixów to już jest w porządku.
Babka chce czas zaoszczędzić to niech to robi - nikomu przecież to nie przeszkadza. Co innego jakby cebulę kroiła ale ziemniak to neutralne warzywko jest
Babka chce czas zaoszczędzić to niech to robi - nikomu przecież to nie przeszkadza. Co innego jakby cebulę kroiła ale ziemniak to neutralne warzywko jest

Byłem przy tym, później wszedł do autobusu pan z wąsem i powiedział babci "zabieraj się stąd z tymi kartoflami, bo ci połamię gnaty i przemebluję fryzurę". Tak było, serio.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie