I po portfelu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
🔥
Szybki i wściekły
- teraz popularne
I po portfelu.
Cygańska dusza...
U nas w pracy, jak czasem się zdarza "gościć" cygański sort, to jakoś tak odruchowo zamykamy wszystkie pomieszczenia na klucz i jedna nosi przy sobie te klucze (zwłaszcza pomieszczenia, gdzie trzymamy torby).
Jest zabawa, jak potrzebujemy się gdzieś dostać...
Zawsze z ulgą żegnamy takich podopiecznych
U nas w pracy, jak czasem się zdarza "gościć" cygański sort, to jakoś tak odruchowo zamykamy wszystkie pomieszczenia na klucz i jedna nosi przy sobie te klucze (zwłaszcza pomieszczenia, gdzie trzymamy torby).
Jest zabawa, jak potrzebujemy się gdzieś dostać...
Zawsze z ulgą żegnamy takich podopiecznych
Czekam na zakończenie jak młoda wyłapie klapsy na ........ albo coś innego.
Ej, ja dwa razy oglądałem obserwując ręce starszej pani, kiedy ukradnie ten portfel, a to młoda po prawej ukradła.
Nie zdziwiłbym się jakby ta po lewej odwracała uwagę starzej pani, ale mogę się mylić i po prostu złodziejce włączył się instynkt jak zobaczyła torebkę.
Nie zdziwiłbym się jakby ta po lewej odwracała uwagę starzej pani, ale mogę się mylić i po prostu złodziejce włączył się instynkt jak zobaczyła torebkę.
Janko napisał/a:
Dzięki polonistą
Chłop dał ci kulturalnie lekcję polskiego, ale twoja duma nie pozwoliła na nic więcej, niż uszczypliwość. Smutny jesteś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie