👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@SzySzeQ
No jak się to czyta faktycznie mistrz ale na pokładzie bym się pewnie nie śmiał
Chociaż w tym drugim przypadku pewnie bym miał ubaw
No jak się to czyta faktycznie mistrz ale na pokładzie bym się pewnie nie śmiał

Chociaż w tym drugim przypadku pewnie bym miał ubaw

nie bili brawo, bo biję się brawo kiedy się ląduję, tumany....:/
Chcący czy niechcący pilot musi uważać żeby mu podwozie jaj nie przygniotło.

Zrzucałbym "balast" przy pierwszym przechyleniu... Bo na dwóch uspokajaczach miałem blisko panike podczas lotu. Po takiej przygodzie wychodze z drzwiami...
@dzako2
Hmm nie tylko polacy tak robią, gdy leciałem z Wiednia i do Wiednia również wszyscy w samolocie klaskali.
Hmm nie tylko polacy tak robią, gdy leciałem z Wiednia i do Wiednia również wszyscy w samolocie klaskali.

Znajomy za parę dni pierwszy raz będzie leciał samolotem i ma pewne obawy. Koniecznie muszę mu to pokazać.
fyff napisał/a:
Lot dostawczy 747-8F, machaniem skrzydłami piloci żegnają się z Everett.
Mam nadzieję, że nie wieźli szkła, chociaż w sumie...

Ok troche po czasie komentuje, ale nie bili brawa, bo to samolot CARGO czyt. transportowy, na dowód zwródźcie uwage, że jest tylko pare okien, dalej ich nie ma...
SzySzeQ napisał/a:
Jestem ekspertem.
Pilot zrobił to umyślnie (zaraz po oderwaniu od ziemi widać ruch lotek na skrzydłach obok kadłuba po lewej aby go przechylić)
Zaraz przy kadłubie lotki?

nanab napisał/a:
Zaraz przy kadłubie lotki?
Z tego co ja widzę napisał obok a nie przy...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie