📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

ehehehh heh eh heh hehe eh heheh eh heh eh ehh ameryka so funny!
not -.-
not -.-
dla nie "łukuf" ,
chodzi o to , że :
Gdy Johnny był małym Johnem , zasną sobie na wersalce i w pewnym momencie poczuł , że coś przemskneło po jego wargach , było ciepłe.. długiie .. i okrągłe , gdy otworzył oczy spostrzegł swojego ojca zapinającego rozporek i jak się potem okazało , nie był to penis a parówka od hot doga podgrzewana w mikrofali przez 10 sekund ,,, hehehe ,
(ale nigdy się nie dowie czy to naprawde był hot dog , czy też nie ..)
chodzi o to , że :
Gdy Johnny był małym Johnem , zasną sobie na wersalce i w pewnym momencie poczuł , że coś przemskneło po jego wargach , było ciepłe.. długiie .. i okrągłe , gdy otworzył oczy spostrzegł swojego ojca zapinającego rozporek i jak się potem okazało , nie był to penis a parówka od hot doga podgrzewana w mikrofali przez 10 sekund ,,, hehehe ,
(ale nigdy się nie dowie czy to naprawde był hot dog , czy też nie ..)

Chciałbym jedynie nadmienić iż nie każdy użytkownik tego portalu operuje językiem angielskim równie biegle co swoim ojczystym, więc mogę śmiało wyciągnąć z tego dwa wnioski:
1. Przetłumaczenie krótkich filmików na język polski byłoby wielce wskazane a w innych przypadkach wystarczyłoby streszczenie w dwóch-trzech zdaniach
2. obrażanie innych użytkowników za mniejsze zdolności lingwistyczne jest mało kulturalne
PS Ja także aprobuję naukę języka angielskiego.
Pozdrawiam.
1. Przetłumaczenie krótkich filmików na język polski byłoby wielce wskazane a w innych przypadkach wystarczyłoby streszczenie w dwóch-trzech zdaniach
2. obrażanie innych użytkowników za mniejsze zdolności lingwistyczne jest mało kulturalne
PS Ja także aprobuję naukę języka angielskiego.
Pozdrawiam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie