Uwaga panowie, schowajcie swoje kobiety przed nim... albo ręce do kieszeni jak kto woli
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przypomina mi troche grubych amarykanow z kucykami, tnacych jakies bambusy lub butelki z woda. Nie fizycznie ale mentalnie. Machanie jakims gowienkiem, trenowanie rzutow siurikenami i jaranie sie takimi rzeczami to dla mnie strata czasu. Zdecydowanie lepiej jest przegladac memy, sadola lub obejrzec trudne sprawy...
stary ninja i morze........
konto usunięte
2019-09-19, 2:10
Jak z taką prędkością wali konia to mu współczuję.
cuurniprime napisał/a:
Jak z taką prędkością wali konia to mu współczuję.
Zawsze się znajdzie na sadolu taki cichy śmieszek co tak pół żartem, pół serio coś dop🤬li pedalskiego w temacie o czymś zupełnie innym.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Co to robi na głównej Sadola??
Zaraz sztuczki magiczne będą wstawiane.
slabo, moj ziomek jest lepszy
Dzisiaj napisał/a:
przypomina mi troche grubych amarykanow z kucykami, tnacych jakies bambusy lub butelki z woda. Nie fizycznie ale mentalnie. Machanie jakims gowienkiem, trenowanie rzutow siurikenami i jaranie sie takimi rzeczami to dla mnie strata czasu. Zdecydowanie lepiej jest przegladac memy, sadola lub obejrzec trudne sprawy...
Zapomniales jeszcze wspomniec o wp🤬laniu cipsow i trzepania do cycuszkow na hardzie
htp
2019-09-19, 8:34
xiro napisał/a:
Na pewno znacznie śmieszniejszy.
Jabulko69 napisał/a:
Zapomniales jeszcze wspomniec o wp🤬laniu cipsow i trzepania do cycuszkow na hardzie
Na hardzie samo sranie do ryja/nocnika, tranzwestyci i pedaly z wypadnietymi odbytami. Fajne cycuszki trafiaja tam sporadycznie :/
konto usunięte
2019-09-19, 9:03
xiro napisał/a:
Parę garów potłukł
Jabulko69 napisał/a:
Są lepsze strony z cycuszkami, ale co ja tam wiem.
jak zwykle wylew opinii prawdziwych fajterów co to pod choinkę bluzy z manto dostali, zanim zaczniecie p🤬lić te swoje farmazony polecam obejrzeć wywiad z pułkownikiem Nowkiem/UOP, ten z shurikenami
Bruce Lee a wiec ty żyjesz?
konto usunięte
2019-09-19, 11:19
Mnie do pięt nie dorasta, ja włosy nogą przylizuje.