Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dalione 2010-10-04, 21:57
Zastanawiałem się kto pierwszy da ten obrazek z mistrzów.. K🤬A ! Chyba nie trudno usunąć to gówno w prawym dolnym rogu ? Dodajcie jeszcze komixxy i coś SwWeEtaŚnEeGooO to będzie w c🤬j zajebiście...
Zgłoś
RemeiK 2010-10-04, 21:58 3
Powie mi ktoś czy warto to czytać?
Zgłoś
R................g 2010-10-04, 22:01 1
Dalione, c🤬j mnie obchodzi, znak wodny jest z mistrzow, ja znalazlem to jednak gdzie indziej. Mogłes sam wrzucić skoro znalazłeś wcześniej. A teraz nie p🤬l juz farmazonów. Bo fakt, że cos pojawilo si ena mistrzach nie znaczy, że nie nadaje się na sadola...
Zgłoś
Dalione 2010-10-04, 22:06 1
Nie chciałem wrzucać i nie p🤬le bo to się robi pomału wk🤬iające jak niektórzy wrzucą coś z mistrzów albo z demotów i trafia na główną bo się dzieci nazłaziło. I nie twierdzę że coś co pojawiło się na mistrzów nie nadaje się na sadola , tylko piszę że zaraz zleci się 50 tysięcy trollów,neo i pro elo userów.
Zgłoś
R................g 2010-10-04, 22:07
Dalione napisał/a:

zaraz zleci się 50 tysięcy trollów,neo i pro elo userów.

magia internetu
Zgłoś
baja118 2010-10-04, 22:08 1
nie każdy przegląda mistrzów,joemonster,komixy ...
Zgłoś
Ratilt 2010-10-04, 22:08
Cthulhu napisał/a:

Bo fakt, że cos pojawilo si ena mistrzach nie znaczy, że nie nadaje się na sadola...

Nie, nie nadaje się. C🤬jowe to do granic możliwości.

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
Gszysztow 2010-10-04, 22:09 16
Dalione napisał/a:

trollów,neo i pro elo userów.

OBECNY !

podpis użytkownika

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
B................6 2010-10-04, 22:11
to juz sie stalo czy spekulacje bo dosyc realistycznie brzmi...
Zgłoś
Kirkor 2010-10-04, 22:22
tato tato kupa
Zgłoś
w................6 2010-10-04, 22:24
a można to sobie wyobrazić bez czytania bo mi sie nie chce czytać o.o
Zgłoś
Twój Stary 2010-10-04, 23:34
jak ktos ma duzo czasu to warto przeczytac a jak malo tak jak ja to nie warto

podpis użytkownika

Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle
Zgłoś
SnoopTG 2010-10-05, 1:21
16:30. ahhh ten Palikotek.
Zgłoś
K................a 2010-10-05, 19:26
K🤬a, koncze czytac komentarze bo znowu przewijajac strone wystawilem piwo jakiemus trollowi..
A ogolnie jebie mnie czy to z joemonstera, demotow, mistrzow czy nawet facebooka! Wazne zeby bylo ciekawe a to zdecydowanie nie bylo
Zgłoś