Zastanawiałem się kto pierwszy da ten obrazek z mistrzów.. K🤬A ! Chyba nie trudno usunąć to gówno w prawym dolnym rogu ? Dodajcie jeszcze komixxy i coś SwWeEtaŚnEeGooO to będzie w c🤬j zajebiście...

Dalione, c🤬j mnie obchodzi, znak wodny jest z mistrzow, ja znalazlem to jednak gdzie indziej. Mogłes sam wrzucić skoro znalazłeś wcześniej. A teraz nie p🤬l juz farmazonów. Bo fakt, że cos pojawilo si ena mistrzach nie znaczy, że nie nadaje się na sadola...
Nie chciałem wrzucać i nie p🤬le bo to się robi pomału wk🤬iające jak niektórzy wrzucą coś z mistrzów albo z demotów i trafia na główną bo się dzieci nazłaziło. I nie twierdzę że coś co pojawiło się na mistrzów nie nadaje się na sadola , tylko piszę że zaraz zleci się 50 tysięcy trollów,neo i pro elo userów.

Dalione napisał/a:
zaraz zleci się 50 tysięcy trollów,neo i pro elo userów.
magia internetu

Cthulhu napisał/a:
Bo fakt, że cos pojawilo si ena mistrzach nie znaczy, że nie nadaje się na sadola...
Nie, nie nadaje się. C🤬jowe to do granic możliwości.
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Dalione napisał/a:
trollów,neo i pro elo userów.
OBECNY !
podpis użytkownika
Veni Vidi Vyiebane
to juz sie stalo czy spekulacje bo dosyc realistycznie brzmi...

a można to sobie wyobrazić bez czytania bo mi sie nie chce czytać o.o
jak ktos ma duzo czasu to warto przeczytac a jak malo tak jak ja to nie warto
podpis użytkownika
Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle
K🤬a, koncze czytac komentarze bo znowu przewijajac strone wystawilem piwo jakiemus trollowi..
A ogolnie jebie mnie czy to z joemonstera, demotow, mistrzow czy nawet facebooka! Wazne zeby bylo ciekawe a to zdecydowanie nie bylo
A ogolnie jebie mnie czy to z joemonstera, demotow, mistrzow czy nawet facebooka! Wazne zeby bylo ciekawe a to zdecydowanie nie bylo