Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
vicekexe 2025-01-27, 14:12 2
ja p🤬le i jeszcze ta torebeczka - pedał i ciota
Zgłoś
jjzz26 2025-01-27, 14:19
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Dwie kobity w jednym radiowozie???? K🤬a poj🤬o kogoś...

Przynajmniej zadań policjant się nie musi męczyć w mieszanym.
Zgłoś
Lubieketchup 2025-01-27, 14:26
Sztruks napisał/a:

Nawet do połowy nie wytrzymałem, strasznie irytują mnie patole którzy co 2 słowo mówią „k🤬a, ja p🤬lę” przecież uszy więdną skąd takie dzbany się biorą?

W bmce nie ?przód do wymiany nie? k🤬a nie? No k🤬a tak, nie
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-01-27, 14:41 2
Hajzenberg napisał/a:

Z daleka widać że to pedał, dodatkowym znakiem rozpoznawczym pedałów jest ta torebunia żałosna

Ty pewnie jak typowy Polak za granicą,plecak na plecach znak rozpoznawczy na zachodzie.
Szczególnie w UK jak rano typ zap🤬la z plecakiem to z pewnością polak na budowę ciśnie albo jakiś pomywacz garów u ciapaka w kebabowni.
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2025-01-27, 14:43 4
gregggoo napisał/a:

ta torebka może zdradzać pochodzenie sprawcy

Zdecydowanie. Sądząc po torebce-pedałówce stawiam na ukraka w wypożyczonym samochodzie. Dodatkowo bez kwitów albo na lewych i dlatego podjął próbę ucieczki.
Zgłoś
pawelns1 2025-01-27, 14:47 1
dwie policjantki🤣 przecież to jest co najmniej nieodpowiedzialne
Zgłoś
kajdans 2025-01-27, 14:48 2
Hajzenberg napisał/a:

Z daleka widać że to pedał, dodatkowym znakiem rozpoznawczym pedałów jest ta torebunia żałosna

nie przypadkowo na tą torebkę mówi się pedałka.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-27, 15:35 2
gregggoo napisał/a:

ta torebka może zdradzać pochodzenie sprawcy

Zgłoś
gdfgdf 2025-01-27, 15:46
dupe mu rozj🤬? Czyli nie pedał a zboczony pedał
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-01-27, 15:52 1
CanesVenatici napisał/a:

Polskie prawo daje możliwość zatrudniania obcokrajowców na określonych zasadach w Policji. Nie ma żadnych przeciwwskazań do tego, aby obcokrajowiec legalnie przebywający na terytorium Rzeczypospolitej nie mógł pracować w szeregach Policji. - w Policji pracują obywatele wielu państw UE a także Ukraińcy mający status rezydenta w Polsce. załączam Dz. U. 2013 poz. 1650 USTAWA z dnia 12 grudnia 2013 r.o cudzoziemcach, gdzie są wskazane warunki do zatrudniania obcokrajowców. Policja nie jest instytucją rządowa=ą ale państwową - co daje prawo zatrudniania obywateli państw trzecich.

A czy te prawo umożliwia pracować niemcom, francuzom, belgom, pochodzenia smoluchowego bądź kozojebczego?
Bo

Prawo również mówi że po odebraniu prawa jazdy jest zakaz jazdy za fajerą. Chyba nie muszę pisać ile można mieć zakazów prowadzenia autkiem.
Zgłoś
xdrt 2025-01-27, 16:00
Sztruks napisał/a:

Nawet do połowy nie wytrzymałem, strasznie irytują mnie patole którzy co 2 słowo mówią „k🤬a, ja p🤬lę” przecież uszy więdną skąd takie dzbany się biorą?

Statystyczny wyborca. A połowa jest jeszcze głupsza xD
Zgłoś
Don_cziczi 2025-01-27, 17:02 2
Sądząc po pedalskiej torebce na ramieniu , kierowca pewnie był upainiec
Zgłoś
Odilla 2025-01-27, 17:45
Dżepetto napisał/a:

Widziałeś k🤬a kiedy Passata albo Arteona 3 drzwiowego? To jest BMW.

Ta bmka też jest 5cio dzwiowa.

[ Dodano: 2025-01-27, 17:46 ]
Don_cziczi napisał/a:

Sądząc po pedalskiej torebce na ramieniu , kierowca pewnie był upainiec

drzwiowa''
Zgłoś
Pawlogen 2025-01-27, 19:55
a to nie pedał?
Zgłoś
jjjocker 2025-01-27, 20:03
"kują go, oooo to już c🤬jj" 😂
Zgłoś