Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
4man 2025-01-27, 21:12
ibrahim napisał/a:

Powiesiłbym za jaja tego sk🤬ysyna co wymyślił tą ustawę.

Nasi w DE tez sa policmajstrami kolego
Zgłoś
BigLebovsky 2025-01-27, 21:16 3
Dobrze że materiał z narracją. Bez tego bym nie złapał kontentu.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Gaiseric 2025-01-27, 21:23 5
Bmwf10520 napisał/a:

Ty pewnie jak typowy Polak za granicą,plecak na plecach znak rozpoznawczy na zachodzie.
Szczególnie w UK jak rano typ zap🤬la z plecakiem to z pewnością polak na budowę ciśnie albo jakiś pomywacz garów u ciapaka w kebabowni.

Rozumiem, że rodowici Brytyjczycy pop🤬lają z plecakami na brzuchu?

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Tomassini 2025-01-27, 22:02
Znowu tu uć
Zgłoś
mun66 2025-01-27, 23:29 2
Hajzenberg napisał/a:

Z daleka widać że to pedał, dodatkowym znakiem rozpoznawczym pedałów jest ta torebunia żałosna

Torebunie noszą przyjaciele ze wschodu.
Zgłoś
widez2 2025-01-27, 23:49
a1lp2ha3 napisał/a:

Te bazyle psiarskie to ledwo k🤬a biegnie idź pan w c🤬j a wczoraj w Legnicy byłem k🤬a na rynku młode psiarskie z akademii policyjnej po ukraińsku szczękały co się k🤬a w tym kraju dzieje

Nie byłeś, saszka, w legnicy wczoraj. W Petersburgu wczoraj byłeś. Jak zawsze. Od dziewiątej do jedenastej. Mam ci rusku powiedzieć co robiłeś po jedenastej?
Zgłoś
orzech1991 2025-01-28, 0:43 1
i dwie policjantki hehehe już widzę jak by go łapały z buta albo w pościgu gdyby nie obywatelskie zachowanie ludzi wokół. Dobra , może się przyp🤬alam, bo faceci też by tam mogli sobie pobiegać tylko i pokrzyczeć stój stój jakby wystarczająco daleko pobiegł a ludzie wokół mieliby to w dupie (ostatecznie i tak takich delikwentów się łapie najczęściej na drugi dzień albo trzeci. Jak się ma plecy to czasem wcale, ale to nie dotyczy wielu). W każdym razie co jak co, ale baby w nocnej interwencji, w prewencji, w terrorze, na patrolach pieszych to moim zdaniem jest przesada bo jak widze takie dwie p🤬dy metr 62 w czapce w tym umundurowaniu kiedy są szersze niż wyższe, te pały im się dyndają jak bejsbole i byle k🤬a kasztan jest w stanie im się wyrwać bo po prostu będzie silniejszy naturalnym biegiem rzeczy to c🤬ja się czuje bezpieczniej. Sory ale baby k🤬a na poczte, do szpitala, do szkoły, ale nie k🤬a w mundur. No chyba że tylko papiery przerzucać na posterunku ale jak ma taka kwoka się przyspawać do taboretu bo na ulice strach puścić i miałaby nie być na równych prawach to po c🤬j w ogóle zatrudniać takie pasjonatki k🤬a broni do strzelania 30 pestek raz na rok na ćwiczeniach. Szkoda kasy i ludzkich dramatów z powodu babskiej nieudolności i słabości na akcjach.

[ Dodano: 2025-01-28, 00:48 ]
widez2 napisał/a:

Nie byłeś, saszka, w legnicy wczoraj. W Petersburgu wczoraj byłeś. Jak zawsze. Od dziewiątej do jedenastej. Mam ci rusku powiedzieć co robiłeś po jedenastej?

słyszałem że była interwencja pod Legnicą bo było zgłoszenie o nietypowym incydencie fekalnym jednego faceta.

podpis użytkownika

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
widez2 2025-01-28, 0:56
orzech1991 napisał/a:

i dwie policjantki hehehe już widzę jak by go łapały z buta albo w pościgu gdyby nie obywatelskie zachowanie ludzi wokół. Dobra , może się przyp🤬alam, bo faceci też by tam mogli sobie pobiegać tylko i pokrzyczeć stój stój jakby wystarczająco daleko pobiegł a ludzie wokół mieliby to w dupie (ostatecznie i tak takich delikwentów się łapie najczęściej na drugi dzień albo trzeci. Jak się ma plecy to czasem wcale, ale to nie dotyczy wielu). W każdym razie co jak co, ale baby w nocnej interwencji, w prewencji, w terrorze, na patrolach pieszych to moim zdaniem jest przesada bo jak widze takie dwie p🤬dy metr 62 w czapce w tym umundurowaniu kiedy są szersze niż wyższe, te pały im się dyndają jak bejsbole i byle k🤬a kasztan jest w stanie im się wyrwać bo po prostu będzie silniejszy naturalnym biegiem rzeczy to c🤬ja się czuje bezpieczniej. Sory ale baby k🤬a na poczte, do szpitala, do szkoły, ale nie k🤬a w mundur. No chyba że tylko papiery przerzucać na posterunku ale jak ma taka kwoka się przyspawać do taboretu bo na ulice strach puścić i miałaby nie być na równych prawach to po c🤬j w ogóle zatrudniać takie pasjonatki k🤬a broni do strzelania 30 pestek raz na rok na ćwiczeniach. Szkoda kasy i ludzkich dramatów z powodu babskiej nieudolności i słabości na akcjach.
słyszałem że była interwencja pod Legnicą bo było zgłoszenie o nietypowym incydencie fekalnym jednego faceta.

widzę że się rusek zesrał. Gratulacje za online tłumaczenie z cyrylicy, saszka.
Zgłoś
DonaldDown76 2025-01-28, 1:49 1
Policja zajebista przyjechała dwie baby hahah
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2025-01-28, 2:49 1
emocje jak na grzybach xD
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-01-28, 8:17 1
juderaus napisał/a:

Standardowo, ciasne czarne galoty do kostek, czarna kurtka najczesciej hojgo bos albo inny hilfinger, broda , jakiś zj🤬y sikor-koszulowiec typu diesel udający czasownik za 10k no i kołczan pedalskości jako główny atrybut podrzędnej gwiazdy ememej.

Króluuu złoty! 🤣

podpis użytkownika

Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-01-28, 14:31 1
Gaiseric napisał/a:

Rozumiem, że rodowici Brytyjczycy pop🤬lają z plecakami na brzuchu?

Rzadko noszą typowy plecak a zwłaszcza sportowy typu Nike Adidas a o takich pisze właśnie.
Również w samolocie/lotnisku łatwo Polaka wylukać,zawsze mają nowe ciuchy na sobie i świeżo po fryzjerze są.
Fakt na plus,nie obcinają włosów na "c🤬kę" w sensie to wygojenie z tyłu głowy 😉
Aaaa i niemal standardowo,papierosy i wódka na bezcłowym w opór.
Zgłoś
C................i 2025-01-29, 12:31 1
Hajzenberg napisał/a:

Z daleka widać że to pedał, dodatkowym znakiem rozpoznawczym pedałów jest ta torebunia żałosna

i bez tego widać że lubi w dupę pedał j🤬y i jeszcze ta logika takich pedałów zostawił samochód i sp🤬ala b heh po c🤬j ?? przecież i tak go znajdą po samochodzie ale zjeb

[ Dodano 2025-01-29, 12:34 ]
juderaus napisał/a:

Standardowo, ciasne czarne galoty do kostek, czarna kurtka najczesciej hojgo bos albo inny hilfinger, broda , jakiś zj🤬y sikor-koszulowiec typu diesel udający czasownik za 10k no i kołczan pedalskości jako główny atrybut podrzędnej gwiazdy ememej.

własnie te pedalskie miejskie gacie to jakaś porażka ja p🤬le oni chyba siebie w lustrze nie widzieli heheh jak toto wygląda to po to żeby im dupkę uwypuklało i żeby taki mógł przyciągać innych pedałów hehehe ale nędza jak ze śmietnika

[ Dodano 2025-01-29, 12:36 ]
ja p🤬le jeszce ta polska policja jakieś kaszaloty zmywary hehehe gdybym je zobaczył to od razu bym sp🤬alał bo niby w jaki sposób toto mnie dogoni?? hehehehehe jak tu przyjadą cz🤬chy i araby to ich zajebią
Zgłoś
Czaker 2025-01-29, 21:40
@Hajzenberg: Święta racja!
Zgłoś
a1lp2ha3 2025-02-02, 14:04
widez2 napisał/a:

Zatkaj dziurę łbie

podpis użytkownika

Szukajcie a znajdziecie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie