Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jest mi niezmiernie wstyd za mentalność pucybuta polskich polityków. Wobec Stanów Złajdaczonych, C🤬jni Europejskiej, Brzydów lub Upadliny!

Polityczne marionety za posłuszeństwo mają płacone i własna godność zgubili już dawno. A reszta społeczeństwa jest ślepa na to co się dzieje. Nie dostrzegą tego że wielkie korporacje z kapitałem należącym do rodów na literę "R" wyciskają Polskę jak cytrynę.
Zaraz wyzwą mnie tu od ruskiego agenta aby mnie zdyskredytować bo o tym że pana zmieniliśmy sobie już dawno z sowieckiego na amerykańskiego nie wolno przecież przypominać.
Nie mamy jako kraj decyzyjności suwerenności i samodzielności utraciliśmy przemysł, przetwórstwo, górnictwo, a teraz tracimy rolnictwo. Wydaliśmy setki miliardów na szczepionki dla zagranicznych koncernów farmaceutycznych w walce z plandemią. Zadurzyliśmy się i rozbroiliśmy na rzecz Ukrainy Mamy najdroższą energię w Europie A jeszcze pchają nas do wojny. Ponieważ te cwane łotrzyska doskonale znają przysłowie. Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta!

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Cezzar 2025-03-18, 22:25
zn506 napisał/a:

W razie wojny Polska broniłaby się na linii Wisły. Chyba znasz ten słynny plan. Faktem jest, że polskie wojsko byłoby w stanie bronić przesmyku suwalskiego kilka godzin. Niemcom taki bufor - do Wisły jest w sam raz. Od Wisły do Bugu - poligon, od Wisły do Odry - bufor.

To już konkretną wojnę opisujesz.. Bo tam są jeszcze Państwa bardziej na wschód wysunięte, Litwa, Łotwa czy Rumunia no i wciąż zachodnia Ukraina
Zgłoś
optymista666 2025-03-18, 22:25 1
Zresztą powtarzasz ruską narrację - jota w jotę. Żydy, szczepionki, Unia Europejska, Roschildowie i Rockeffelerowie - to wszystko powtarza p🤬lona kurewska ruska trollowania.

[ Dodano: 2025-03-18, 22:28 ]
zn506 napisał/a:

W razie wojny Polska broniłaby się na linii Wisły. Chyba znasz ten słynny plan. Faktem jest, że polskie wojsko byłoby w stanie bronić przesmyku suwalskiego kilka godzin. Niemcom taki bufor - do Wisły jest w sam raz. Od Wisły do Bugu - poligon, od Wisły do Odry - bufor.

Duża rzeka na naturalna linia obrony, więc taka strategia ma jak najbardziej sens.
Zgłoś
zn506 2025-03-18, 22:30
optymista666 napisał/a:

Roschildowie i Rockeffelerowie

Prawda, że to wszystko teorie spiskowe? Światem rządzą wartości! Elita światowa to niezwykle morlalni, prawi, sprawiedliwi ludzie honoru! Multikulturalizm działa i dała nam siłę!

Cezzar napisał/a:

Litwa, Łotwa czy Rumunia

Jestem w stanie wyobrazić sobie scenariusz, ze te państwa poddają się bez walki - z racji nikłych szans.

[ Dodano 2025-03-18, 22:32 ]
optymista666 napisał/a:

ma jak najbardziej sens.

No właśnie. Ja nie twierdzę, że Niemcy, Francja prowadzą bezsensowną politykę. Przeanalizuj II wojnę - te państwa wygrały wojne. Polska przegrała.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-18, 22:34
zn506 napisał/a:

Jestem w stanie wyobrazić sobie scenariusz, ze te państwa poddają się bez walki - z racji nikłych szans.

Skoro tak piszesz to cała idea NATO idzie się j🤬 i każde państwo walczy samo dla siebie.
Zgłoś
zn506 2025-03-18, 22:44 2
Cezzar napisał/a:

to cała idea NATO idzie się j🤬

Tak to właśnie widzę. A dokładniej - niby Nato istnieje, ale jak zielone ludziki się w Suwałkach pojawią to wyłącznie sprawa Polski, jakiś oriesznik? Jebło to jebło, na c🤬j drążyć temat? Wyszków zajęty? Wyślemy wyrazy oburzenia! Wchodzą do Wołomina? No OK, za dwa tygodnie wyślemy pluton Portugalczyków. Połowa Warszawy zajęta? No, nie Panie Putinie, dalej nie pójdziesz - umowa to umowa!
Zgłoś
DanielWOW 2025-03-19, 14:59
Niektórym internet szkodzi - gościa powinni umieścić w pokoju bez klamek - w mojej ocenie to kwestia czasu jak będzie bohaterem harda na sadistic.pl
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-22, 23:45
Babosz napisał/a:

Paradoks debili onuco-moskiewskich polega na tym, że wspieranie Ruskich i pozwolenie na poddanie Ukrainy bedzie skutkowało jeszcze wiekszym uzależnieniem Polski od Berlina, Brukseli i Waszyngtonu.
Trzeba rozumieć, że gdybyśmy sluchali antypolskiego konfiarstwa i agenta moskiewsiego oraz prowokatora telawiwskiego, kreatora antysemityzmu - Grzegorza Brauna, to już dziś mielibyśmy na wschodzie Ukro- Rosję poteznego zjednoczonego pod berłem kremla sasiada. Co wiecej, sąsiada nam nieprzychylnego.
Polaczona armia ukrainsko rosyjska otaczałaby nas z dwoch stron - od Kalinigradu i od Bugu.
Czy skutkiem tego byłaby grożba uzależnienia Polski od Rosji? Nie, bo faktycznie Rosja nie planuje nas podbijać.(...)

Acha, nie planuje. Hitler też nie planował, samo wyszło.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
mynameisgod 2025-03-23, 17:07 1
i Duda, i Trump, i Putin, i Zelenski - to są aktorzy jednego teatru...
Zgłoś