Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jest mi niezmiernie wstyd za mentalność pucybuta polskich polityków. Wobec Stanów Złajdaczonych, C🤬jni Europejskiej, Brzydów lub Upadliny!

Polityczne marionety za posłuszeństwo mają płacone i własna godność zgubili już dawno. A reszta społeczeństwa jest ślepa na to co się dzieje. Nie dostrzegą tego że wielkie korporacje z kapitałem należącym do rodów na literę "R" wyciskają Polskę jak cytrynę.
Zaraz wyzwą mnie tu od ruskiego agenta aby mnie zdyskredytować bo o tym że pana zmieniliśmy sobie już dawno z sowieckiego na amerykańskiego nie wolno przecież przypominać.
Nie mamy jako kraj decyzyjności suwerenności i samodzielności utraciliśmy przemysł, przetwórstwo, górnictwo, a teraz tracimy rolnictwo. Wydaliśmy setki miliardów na szczepionki dla zagranicznych koncernów farmaceutycznych w walce z plandemią. Zadurzyliśmy się i rozbroiliśmy na rzecz Ukrainy Mamy najdroższą energię w Europie A jeszcze pchają nas do wojny. Ponieważ te cwane łotrzyska doskonale znają przysłowie. Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta!

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Cezzar 2025-03-18, 18:20 2
Zrzeknij się obywatelstwa i postaraj się o jakieś inne Niedługo pewnie setki wniosków będą składane
Zgłoś
lokal.szczecin 2025-03-18, 18:24 2
chłopie wylaczTV , zero wiadomosci i bedziesz szczesliwszy..... zrobilem tak rok temu i cala ta polityka c🤬j mnie obchodzi tak jak ty i to co piszesz. wal konia i ogladaj anime!!! moze pomoże !!
Zgłoś
Cezzar 2025-03-18, 18:25 1
lokal.szczecin napisał/a:

wal konia i ogladaj anime!!!

Jakże bliska mi jest Twoja filozofia
Zgłoś
spiritquake 2025-03-18, 18:42 5
Pop🤬liło Ci się nie tylko we łbie ale też portale
Zgłoś
dominik666 2025-03-18, 18:46 12
Fajna próba saszka, widzisz mnie przykładowo na to stać. Ty jesteś biedakiem finansowym i intelektualnym. Więc wyłącz kompa i wyp🤬alaj zrobić coś dobrego ze swoim życiem. Jakieś kursy na magazyniera zrób, czy coś.
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-18, 19:23 8
OpenStreetMaps napisał/a:

Jest mi niezmiernie wstyd za mentalność pucybuta polskich polityków. Wobec Stanów Złajdaczonych, C🤬jni Europejskiej, Brzydów lub Upadliny!
(...)

Bolszewikowi to może być wstyd, ale normalny Polak jest dumny. Coraz bardziej c🤬jowa i natarczywa ta wasza propaganda towarzyszu, nikt się na to nie nabiera, w tym miesiącu premii w rublach nie będzie.

[ Dodano 2025-03-18, 19:51 ]
dominik666 napisał/a:

Fajna próba saszka, widzisz mnie przykładowo na to stać. Ty jesteś biedakiem finansowym i intelektualnym. Więc wyłącz kompa i wyp🤬alaj zrobić coś dobrego ze swoim życiem. Jakieś kursy na magazyniera zrób, czy coś.

ale on co najwyżej nadaje się na ładunek 200

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Love_is_Love 2025-03-18, 20:12 1
Dobrze że żółte napisy dałeś

Ale o c🤬j chodzi z tym Wilki Brat? Brat wilków, czy co?
Zgłoś
Nome 2025-03-18, 20:53
ale o co dokładnie chodzi w tej grafice, może mnie ktoś objaśnić?

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Patryc 2025-03-18, 20:58 2
Jeszcze kilka takich tematów botów z olgino lub przegrywów-fanów Konfy i stąd sp🤬alam. Gdzie ja, k🤬a trafiłem. XD
Zgłoś
Babosz 2025-03-18, 21:03 7
Paradoks debili onuco-moskiewskich polega na tym, że wspieranie Ruskich i pozwolenie na poddanie Ukrainy bedzie skutkowało jeszcze wiekszym uzależnieniem Polski od Berlina, Brukseli i Waszyngtonu.

Trzeba rozumieć, że gdybyśmy sluchali antypolskiego konfiarstwa i agenta moskiewsiego oraz prowokatora telawiwskiego, kreatora antysemityzmu - Grzegorza Brauna, to już dziś mielibyśmy na wschodzie Ukro- Rosję poteznego zjednoczonego pod berłem kremla sasiada. Co wiecej, sąsiada nam nieprzychylnego.
Polaczona armia ukrainsko rosyjska otaczałaby nas z dwoch stron - od Kalinigradu i od Bugu.
Czy skutkiem tego byłaby grożba uzależnienia Polski od Rosji? Nie, bo faktycznie Rosja nie planuje nas podbijać.

Jednak sam fakt stacjonowania polaczonych armii Rosji i Ikrainy bedzie nas zmuszał przez dziesieciolecia do utrzymywania w c🤬j drogiej i rozbudowanej armii. Ponadto trwale ustanowi się gorąca granica NATO - Rosja na Bugu co jest dla nas niekorzystne, bo stajemy sie trwałą rubieżą, pasem granicznym Zachodu.
Efektem takiego ukladu geopolitycznego bedzie to, że bedziemy zmuszeni przez dziesieciolecia wydawać setki miliardów na zbrojenia w Waszyngtonie.

Oprocz tego bedziemy też potrzebowac dodatkowych gwarancji bezpieczenstwa ze strony Zachodu. I Bruksela z Niemcami nam je dadzą. Ale w zamian powiedzą: zgodzcie się na likwidacje weta w Unii, zamawiajcie wiecej wiatraków w berlinskich fabrykach, popierajcie Zielony Ład itd.. (nic za darmo)

Ukraina w rękach Rosji to scenariusz wybitnie niekorzystny dla Polski. Osłabia on Europę Srodkową, a wzmacnia Rosję i Niemcy.
W naszym interesie jest cos odwrotnego: osłabianie Niemiec i Rosji oraz wzmacnianie Europy Srodkowej, czyli tego co pomiedzy Rosją a Niemcami.
Sojusz Wyszehradzki, sojusz z panstwami baltyckimi oraz sojusz z Ukrainą to podstawy budowy pozycji Polski w Europie i wybijania się na podmiotowość, a nie bycie kundelkiem berlinskim.

Ukraina niezalezna od Rosji i w sojuszu z nami, to Ukraina bedąca nam tarczą oddzielającą nas od Rosji. Chowając się za Ukrainą jestesmy bezpieczniejszym panstwem,nie musimy wydawac tak wiele na zbrojenia.

Tak jak my jestesmy tarczą Niemiec (i dlatego Niemcy byly glownym zwolennikiem wejscia Polski do Unii i NATO) tak naszą tarczą może byc Ukraina. Niech Ukraina wydaje miliardy na zbrojenia, a my mądrze chowajmy się za jej plecami i wydajmy miliardy na domy, ulice, parki, szkoły, fabryki.

Antypolskie konfiarstwo to zdrajcy. I to na wielu polach. Tak się upominają o Wołyń, a bratają się z najbardziej antypolską partią na swiecie - afd.
Politycy AfD popierali Erike Steinbach - polakożerczą kreaturę, córkę żolnierza Wehrmachtu, ktora domagała się odszkodowań od Polski. Politycy AfD w przeszlosci mowili "Niemcy nigdy nie powinny pogodzić się z utratą Breslau" politycy AfD mowili: "Żolnierz Wehrmachtu zachowywał sie godnie wobec Polaków w 1939" Politycy AfD nazywali Niemcy Wschodnie Niemcami srodkowymi sugerując, że Slask, Pomorze, Mazury, to Niemcy wschodnie. Politycy AfD mowili że za wybuch wojny wspolną winę ponoszą Niemcy i Polska.
Niemcy zrobili nam 30 Wołyniów i AfD to wybielają i mimo to antypolskie konfiarstwo nie ma z tym problemu.

Potrzebujemy rozsądnej prawicowej alternatywy. Niestety PiS pod rzadami dziada nie potrafiacego wlaczyć komputera i antypolska Konfederacja to wymarzony scenariusz dla Tuska, bo oznacza wieczne rządy lewactwa prowadzącego nas do zguby. Za chwilę wygra Trzaskowski i Michniki mają komplet. Pełnię wladzy i wszystkie wpływowe media. Nastapi nieunikniony gw🤬towny skręt na lewo.
Zgłoś
DonKutassinio 2025-03-18, 21:23 2
Может ты и права, но иди на хуй в свой свинарник, русская шлюха.

podpis użytkownika

Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Zgłoś
zn506 2025-03-18, 21:51 1
Cezzar napisał/a:

postaraj się o jakieś inne

Niestety inne państwa nie rozdają obywatelstwa tak chętnie jak Polska brzydom. Gdyby to było proste - już dawno byłbym Austriakiem, czy Szwajcarem.

[ Dodano: 2025-03-18, 21:53 ]
lokal.szczecin napisał/a:

zrobilem tak rok temu i cala ta polityka c🤬j mnie obchodzi tak jak ty i to co

Podobne słowa usłyszałem jakiś czas temu od znajomego, którego próbowałem zainteresować tym co się dzieje. Mówię mu "ty się możesz polityką nie interesować, ale polityka zainteresuje się tobą". Pół roku później dostał wezwanie do wojska (myślał, że 20 lat temu odsłużył i kropka). Prowadzi swoją firmę - 2 tygodnie przestoju to problem - zaległości, wk🤬ieni kontrahenci, itp.

[ Dodano: 2025-03-18, 22:09 ]
Babosz napisał/a:

Polaczona armia ukrainsko rosyjska otaczałaby nas z dwoch stron - od Kalinigradu i od Bugu.

Jaką masz gwarancję, że to się nie stanie w tym roku, za rok?

Babosz napisał/a:

sąsiada nam nieprzychylnego

Więc może warto byłoby zaprzyjaźnić się z łukaszenkiem, zamiast pchać go w objęcia Putina?

Ponadto trwale ustanowi się gorąca granica NATO - Rosja na Bugu co jest dla nas niekorzystne

- ale wiesz, ze obecnie granica Rosja - Nato przebiega na Wiśle?

Babosz napisał/a:

setki miliardów na zbrojenia w Waszyngtonie.

Właśnie to robimy - kupując bron bez aminicji, bez kodów.

Babosz napisał/a:

I Bruksela z Niemcami nam je dadzą. Ale w zamian powiedzą: zgodzcie się na likwidacje weta w Unii, zamawiajcie wiecej wiatraków w berlinskich fabrykach, popierajcie Zielony Ład itd.. (nic za darmo)

Tak będzie. Powiedzą "w razie W - pomożemy - wyślemy hełmy, wyrazy oburzenia - wy dacie mieso armatnie"

Babosz napisał/a:

z panstwami baltyckimi oraz sojusz z Ukrainą

Jakoś nie widac tego sojuszu z bałtami, a Ukraina wygląda coraz mniej nam przyjaźnie.

Babosz napisał/a:

naszą tarczą może byc Ukraina.

Wiesz, że tarcza może być równiez używana jako broń ofensywna? Ukraińskie wojsko dotarte w boju, z ideologia banderowców na ustach zmiecie polskie kapralo-loszki i szeregowo-loszki.

Babosz napisał/a:

Antypolskie konfiarstwo to zdrajcy. I to na wielu polach. Tak się upominają o Wołyń, a bratają się z najbardziej antypolską partią na swiecie - afd

Konfederacja to jedyna propolska partia. Widzą tę niemiłosierną słabość sojuszy, słabość "polskiego" wojska i to, że interesy Niemiec, Francji USA stoją ponad sojuszami i "wartościami".

AFD chce odbudować tozsamości narodowe i to byłoby dobre dla Europy. Biały Niemiec prędzej poczuje więź (i interesy) z białym Polakiem niż jakiś Sadiq Khan, czy inny Mohamed.

Babosz napisał/a:

popierali Erike Steinbach - polakożerczą kreaturę, córkę żolnierza Wehrmachtu, ktora domagała się odszkodowań od Polski. Politycy AfD w przeszlosci mowili "Niemcy nigdy nie powinny pogodzić się z utratą Breslau" politycy AfD mowili: "Żolnierz Wehrmachtu zachowywał sie godnie wobec Polaków w 1939" Politycy AfD nazywali Niemcy Wschodnie Niemcami srodkowymi sugerując, że Slask, Pomorze, Mazury, to Niemcy wschodnie. Politycy AfD mowili że za wybuch wojny wspolną winę ponoszą Niemcy i Polska.
Niemcy zrobili nam 30 Wołyniów i AfD to wybielają i mimo to antypolskie konfiarstwo nie ma z tym problemu.

xD - a kto tego nie robi? Nowacka mówi o "polskich faszystach" , POPiS wspiera kłamstwo o Jedwabnem. Lewaki chcą wypłacac odszkodowania Niemcom i komuchom skrzywdzonym przez polskich partyzantów. Pilecki traci swoje miejsce w muzeum.

Babosz napisał/a:

Potrzebujemy rozsądnej prawicowej alternatywy

Czyli Konfederacja zła, więc wybierzmy POPiS - tym razem na pewno się uda!
Zgłoś
Cezzar 2025-03-18, 22:14
zn506 napisał/a:

- ale wiesz, ze obecnie granica Rosja - Nato przebiega na Wiśle?

Weź to proszę rozwiń bo chyba żyjemy na dwóch różnych planetach xDˣᴰ
Zgłoś
zn506 2025-03-18, 22:17
Cezzar napisał/a:

to proszę rozwiń bo chyba żyjemy na dwóch różnych planetach

W razie wojny Polska broniłaby się na linii Wisły. Chyba znasz ten słynny plan. Faktem jest, że polskie wojsko byłoby w stanie bronić przesmyku suwalskiego kilka godzin. Niemcom taki bufor - do Wisły jest w sam raz. Od Wisły do Bugu - poligon, od Wisły do Odry - bufor.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie