Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
32-letni Rosjanin stracił nos i ucho po tym, jak podczas oglądania w kinie horroru poprosił innego widza o cichsze spożywanie pop-cornu - donosi na swej stronie dziennik "Daily Mirror".

Dmitrijowi Markinowi przeszkadzało hałaśliwe jedzenie pop-cornu przez siedzącego obok 27-letniego prawnika, Siergieja Razanowa. Poproszony o cichsze zachowanie Razanow spokojnie odpowiedział: nie ma sprawy, spróbuję czegoś innego. Chwilę potem zaatakował, odgryzając ofierze nos i ucho. Otarłszy usta miał jeszcze spytać: ha, i kto tu teraz hałasuje?

Agresywny prawnik był podczas seansu pod wpływem alkoholu. Sąd w Nogińsku skazał go na dwa lata więzienia w zawieszeniu na trzy lata.

Info
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-20, 14:20 2
No k🤬a kara adekwatna do popełnionego czynu...Ach ta Rosja
Zgłoś
Robster 2011-07-20, 14:27 1
Pewnie za pierwsze morderstwo dostaniemy tylko 2 lata odsiadki, taki bonus na początek.
Zgłoś
~Velture 2011-07-20, 14:53 3
Cytat:

Agresywny prawnik był podczas seansu pod wpływem alkoholu. Sąd w Nogińsku skazał go na dwa lata więzienia w zawieszeniu na trzy lata.

Tyle w polsce za sztuke ziołą się dostaje.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
stud3nt 2011-07-20, 20:24
Velture napisał/a:

Tyle w polsce za sztuke ziołą się dostaje.

Tyle samo można dostać za morderstwo z premedytacją. Wystarczy mieć dobrego prawnika, albo po prostu spowodować wypadek pod wpływem alkoholu.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-07-21, 1:30
stud3nt napisał/a:

morderstwo

e-e-e-e? pobicie ze skutkiem śmiertelnym

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
BongMan 2011-07-21, 21:58 2
Do kina się idzie oglądać film a nie wp🤬lać popcorn. Poj🤬y amerykański zwyczaj.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-24, 15:40
@BongMan - Czy ja wiem czy taki amerykański ? Jakoś tak się już przyjęło, że siedząc bezczynnie oglądając film, zajmujemy sobie czymś ręce i pieścimy nasze kubki smakowe. Moim zdaniem to po prostu zaspokajanie swoich zmysłów. Nie rozumiem jedynie wp🤬lania popcorn'u będąc w kinie z dziewczyną :/
Zgłoś
czaki126pl 2011-07-24, 16:39
Co k🤬a tylko taka kara za okaleczenia człowieka , to się k🤬a w głowie nie mieści !! a zajebiesz coś z pobiciem i h🤬j 10 k🤬a .

podpis użytkownika

Nie jestem Faszystą ani p🤬lonym Rasistą "NAS"
Zgłoś
edge 2011-07-24, 20:10
typczan napisał/a:

@BongMan - Czy ja wiem czy taki amerykański ? Jakoś tak się już przyjęło, że siedząc bezczynnie oglądając film, zajmujemy sobie czymś ręce i pieścimy nasze kubki smakowe. Moim zdaniem to po prostu zaspokajanie swoich zmysłów. Nie rozumiem jedynie wp🤬lania popcorn'u będąc w kinie z dziewczyną :/

To na klasowych wycieczkach musiałeś ze swoją bandą ziomali nieźle ręce zajmować. Ale chyba nie popcornem.

podpis użytkownika

Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-24, 22:36
Ja też zawsze lubię wpieprzać popcorn na seansach i nie przeszkadza mi też to jak ktoś inny wpieprza koło mnie. W czasie filmu ja się wyłączam się i skupiam na tym co się dzieje na ekranie i popcornie więc nie wiem o co tyle hałasu.
Zgłoś
ritu4l 2011-07-25, 1:25 1
He he, skądś to już kojarzę..

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-25, 9:23
Kiedy pracowałem w kinie, nie mieliśmy w menu, aż tak szybkich przekąsek...
Zgłoś